Elítélnétek egy ilyen anyát?
Egyáltalán nem!
A baba-apa kapcsolatnak is jót tesz, ha kettesben rosszalkodhatnak!
Miért kellene elítélni?...6hetes volt a kisfiam amikor az apukájával elöször kimozdultunk pár órára..addig ő a nagy mamájával volt(szinte végig aludta az egészet.
....nem szeretem azt az állás pontot,hogy a gyerek nélkül évekig nem szabad kimozdulni mert akkor rossz anya vagy
Nem! Sőt ki kell mozdulni így is.
Én suliba jártam, azok a napokon már tiszta lázban voltam, hogy kimozdulhatok egy kicsit a pelenkák közül.
Dehogy! és az apa nem "vigyáz" a babára, hanem, ahogy írták már itt előttem, a baba addig az apjával van.
Jó mozizást! :)
Én már egy hónaposan két szopás között anyukámra hagytam a gyereket. Elmentem vásárolni, vagy fodrászhoz stb.
Három hónaposan már éjjelre is a mamára hagytuk, és a férjemmel elmentünk egy étterembe, megünnepelni a házassági évfordulónkat.
Ha minden anya hajlandó lenne kimozdulni a baba mellől, leszoktatni az éjjeli evésekről, kevesebb hisztis gyerek lenne, kevesebb házasság menne tönkre, több kiegyensúlyozott anyuka és kisgyerek lenne.
Nem:))
6 hetes volt a lányom,amikor egy esküvőn voltunk.Nagyon jól éreztem magam,a szüleim vigyáztak a tápszeres kislányunkra,közelben voltunk,és óránként rájuk csörögtünk,hogy mi újság,ha bármi lett volna 15 percet alatt otthontermünk.Nem tartom magam rossz anyának emiatt,azóta már 22 hónapos a lányunk,és néha elmegyek,amíg ő vele a nagyik,vagy apuka van.Neki is jó,hogy nem csak velem van,és nekem is,mert kikapcsolok egy kicsit,és ezért sokkal intenzívebben tudok foglalkozni az eleven lányommal:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!