Elítélnétek egy ilyen anyát?
Jézusom, dehogy! Ha a baba ezzel kap egy icipicit is feltöltődött, vidámabb anyukát, akkor hol a probléma?
Nehogy már egy pár órányi szabadság ne járjon egy nőnek azért mert szült. Ráadásul az Apukának is jót tesz egy kis kettesben töltött idő a babával!
Anyuka nincs összeláncolva a gyerekkel.
A legtöbb nőnek azért megy trapára a házassága, mert ebben a hitben él, és besavanyodik.
Semmi elítélnivaló nincs ebben, pláne hogy a babának is jót tesz ha egy kicsit az apjával is lehet, anyukának jót tesz a kikapcsolódás...
Mi itt a probléma?
nem
én két napra mentem el a 4 hónapos gyerekem mellől wellnessezni Anyummal aki ezt adta szülinapomra :-)
ne haragudj de azért mert van egy gyerek az anyát még nem kell bezárni
neki is kell néha pár óra mikor kiszabadul a pelusgyerekkajabüfisirásaltalás mókuskerékből
nem tudom nő vagy férfi vagy de nekem az a természetes h apa is tud vigyázni a gyerekre pár órát napot és akarjon is vigyázni rá !!!
elvégre ketten vállalták azt a gyereket
Dehogy is: Akkor most elítélendő anya vagyok mert 2 naponta kapok 1 órát amikor azt csinálok amit akarok? Hogy felfrissülők, lazítok!
Sokan elfelejtenek nőnek lenni az anyaság mellett.
Ha ez elítélendő akkor vállalom.
Jézusom :D nem,egyáltalán nem. Attól,hogy gyereket szül valaki még nem kell 24/24ben a lakásban lenni..
Azokat itélem el,akik csak megcisnálni tudják,utána pedig felelősség 0 és szarnak a gyerekre ,jobb esetben felneveli tisztességesen a nagyszülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!