Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok le ezt?...

Ti hogy reagálnátok le ezt? "Veled akarok élni, de még szeretnék 1-2 futókalandot"

Figyelt kérdés
Nincs is mit túlmagyarázni ezen! Csak nem tudom, hogy minden pasi így gondolkodik e komoly kapcsolat bevállalása előtt(csak egyesek ezt nem közlik), vagy ez csak időhúzás, esetleg további nagy Ő keresgélés miatt van. 5 éve se veled se nélküled kapcsolat jellemez minket! Mindketten imádjuk az Életet, és félünk az elköteleződéstől, viszont egymást is imádjuk, így most került sor e komoly beszélgetésre! 1 évig még nem költözhetünk össze (egyéb okokból- hozzáteszem miattam), de 1 év után szeretnénk. Hogy hunyjak szemet afelett, hogy addig még más(okk)al is viszonyt ápol?
2013. jan. 30. 10:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyit jelentett: "Tudom, hogy bármit megtennél értem; hogy bármit lenyelsz, hogy veled maradjak; bármit megtehetek veled. Hülye leszek otthagyni a kapcarongyomat, aki önzetlenül hajlandó mindenféle szolgálatra."
2013. jan. 30. 13:42
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

"Közölte velem, hogy tisztába van vele, milyen mély érzelmeket táplálok iránta,és hogy soha nem fogok így szeretni senkit, így nem adja fel!"

Mi? Úgy bírom mikor áthárítja valaki a felelősséget másokra. Mekkora hős! Szóval még mártír is akar lenni, aki mindent megtesz, de hát nem ment, na. Szipp.

Meg aztán ő baromira tudja, hogy kit hogyan fogsz szeretni. Ez a pasi látnok?

Amúgy nekem egyszer az egyik pasim azt mondta: "Nálam jobbat úgysem találsz!" Aha. Tévedett. Szerencsére ez a kapcsolatunkban elhangzott utolsó mondatok voltak.

2013. jan. 30. 13:47
 33/38 A kérdező kommentje:
"Szerencsére ez a kapcsolatunkban elhangzott utolsó mondatok voltak." Lehet nálunk is ...
2013. jan. 30. 13:49
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti, hogy annyira idiótának néz téged, hogy téged meg akar tartani stabilan, hogy legyen meleg kaja, tiszta ruha, ragyogó lakás odahaza, és mellette "ápolgathatja" a több nőjét is. Ha te ezek után azon gondolkozol, hogy hogyan "reagáld le" (ilyen szerkezet egyébként a magyar nyelvben nem létezik: reagál valahogyan valamire és nem pedig lereagál valamit), akkor sajnos jogosan néznek balfácánnak.
2013. jan. 30. 14:29
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám:

Igen? Hát akkor Isten áldjon; az ajtót arra találod!

Kell neked az állandó marakodás? Felnőtt ember vagy, gondolom normális, nyugodt életet akarsz élni.

Az, hogy v.melyikőtök félrekefél, mert "még élni akar", az nem fér bele egy közös életbe.

2013. jan. 30. 18:44
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Térj észhez kérdező!

Nem tini már a párod,34 évesen ha még futó kalandokra vágyik,hát hadd fusson,de mond neki,hogy jó messzire!!!

Ha eddig nem nőtt be a feje lágya,ezután már nem fog,csak rosszabb lesz.Látja hogy melletted megteheti a csajozást és meg is teszi,mert megengeded neki!

Ha szeretne és imádna ahogy állítod,ekkora baromság eszébe sem jutna.

2013. jan. 30. 20:31
 37/38 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nézzük a dolgot egyszerűen. Csak gondold át és mindenre választ kapsz:

- Te hányszor vágytál kalandra életed során?

- Abból hányszor voltál közben szerelmes? (gondolom egyszer sem - nem kifogás, hogy de ő férfi!!!)

Szóval ezeket átgondolva egyértelmű választ kapsz arra, hogy mennyire mélyek, tiszták az érzelmei és mennyire tisztel...

Ha még mélyebben belegondolsz, rájöhetsz arra is, hogy itt mi a cél. Ő nagyon jól tudja, hogy mit csinál veled és miért. 34 évesen gondolom már rájött, hogy iszonyatosan nehéz olyan nőt találni, aki független, teljesen odavan érte, mindemellett még neki is tetszik kívül-belül és aki mellett bátran csajozhat anélkül, hogy annak bármiféle következményei legyenek... Ez a Nő lennél Te. Az az igazság, hogy a pasid egy olyan ember, aki sohasem fog megváltozni. Vannak ilyen férfiak és hidd el, hogy aki ennyi idősen ilyen, az ilyen is marad élete végéig - ezt ő maga is nagyon jól tudja, EZÉRT akar TÉGED maga mellett tudni - mert végre valaki, aki ezt talán eltűri....

Így röviden ennyi. Ha te elfogadsz egy olyan életet, ahol ugyan első vagy, de mindig (hangsúlyzom: MINDIG) lesz 2. 3. 4. 5. 6., akkor hajrá! Én azt mondom NE, de ezt neked kell eldöntened...

2013. jan. 31. 19:55
 38/38 anonim ***** válasza:
54%
sportolni egészséges
2013. febr. 6. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!