Ti hogy reagálnátok le ezt? "Veled akarok élni, de még szeretnék 1-2 futókalandot"
Mindig is ilyen lesz és az is marad még 60-éves korában is a nőket fogja hajtani.
Ha nem te leszel a párja akkor más mellett is megcsinálja ugyanezt.
Én nem mennék bele ilyen kapcsolatba,teljesen megalázó!
Találsz te olyat akinek csak te kellesz és senki más!!!
Talán a korom miatt de van ilyen pasasnál tapasztalatom.
Egy kis történet.
14 évesen fülig beleszerettem egy 18 éves srácba. Első szerelem, totál oda voltam érte. Én a szemében csak egy helyes kiscsaj voltam, aki még olyan fiatal.. Ő 18 évesen falta a lányokat. 17 éves koromban végre észrevett. Jártunk, Szexeltünk. Én még mindig fülig szerelmes voltam. Egy kicsit talán ő is. De nem sokáig. Más nők kellettek neki. Így barátként szétváltunk. Az élet ment tovább. 20 éves koromban éppen azon gondolkodtam hogy megtartsam-e a gyerekemet vagy elvetessem (a gyerek apja megkérte a kezem) amikor újra előbukkant a férfi. Mondta hogy legyek az övé. Csak engem szeret, 24 évesen már benőtt a fejelágya, velem akar élni.
Éppen azon voltam hogy megmondom a vőlegényemnek, hogy bocsi, de mégsem lesz esküvő, és elmegyek az orvoshoz abortuszra. De még varriáltam, még nem léptem, még hallani akartam hogy tényleg én kellek neki. Kiderült, hogy az aktuális barátnője éppen terhes volt a gyerekével és megint csak a vére hajtotta. Férjhez mentem, megszültem a fiam. Eltelt 17 év. 17 év után meglepetésemre ő írt rám a neten. Régi idők emlékére (a szerelem már rég elmúlt a részemről) beszélgettünk, emlékeztünk.. Végül megbeszéltünk egy találkát mint két jó barát. Találkoztunk.Én 37 éves ő 42 éves volt. Még 10 percet sem dumáltunk már célzott rá, hogy újra kíván, és milyen hülye volt hogy hagyta hogy ne legyek az élete része.. Valahol mindig velem akart élni, reméli most sem késő.(egyébként a lánya anyját is elhagyta más nők miatt)
Én csak nevettem. Mielőtt elmentem volna, csak annyit mondtam, hogy kár hogy 17 évesen nem jöttem rá, hogy egy szoknyapecér és soha nem fog megváltozni. Így sok átsírt éjszakától megkíméltem volna magam. Ennek 3 éve. Azóta nem beszéltünk, nem tudok róla semmit.
Szóval kedves kérdező. Aki 34 évesen még futókalandokra vágyik az sosem fog megkomolyodni, megállapodni senki mellett..
Menthetetlen vagy. Te is, meg a pasi is!
Keverj le magadnak két nagy pofont és lépj tovább. Még fiatal vagy, nem egy ilyen embert akarsz párodul. Soha nem fog megváltozni. Butaság volt 5 évet elvesztegetned egy ilyen pasira, akiben soha nem tudtál megbízni. Szóval két pofon, és lépj tovább!!
Nah egy igazi ki ha én nem , önző senki.
Soha NE add fel, se a könyörgésnek se SEMMINEK a hatására, mert elrontod az egyetlen életed ami adatott neked. Vannak rendes férfiak a világban, nem is kevés,csak nyisd ki a szemed és ne keseregj idióták miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!