Ti hogy reagálnátok le ezt? "Veled akarok élni, de még szeretnék 1-2 futókalandot"
Az ilyennek nem fog benőni a feje lágy a SOHA! 34????Skalpvadász????? És még futókalandokra vágyik?????
Ufffffffff
Szerintem pillanatnyilag te vagy a naiv.
Neki ott volt 15 év, hogy kiélje magát. Ha egy pasinak ennyi nem elég akkor 30 év sem.
Ez a szomorú igazság. :(
Egyébként szeresd nyugodtan, de te mint nő nem játszasz az életében.
Nem ez nem szerelem, ez társfüggőség. A 2 nem ugyanaz.
Nem nem nő be a feje lágya, az a férfi aki 35 évesen is a lyukak után szaladgál az úgy 60 évesen ráeszmél, hogy senkit nem fog érdekelni ha elhuny egyszer....főleg nem a csajait akik megvoltak...
Nem az a baj, hogy skalpvadász szabadidejében..henem, hogy melletted is erre vágyik, mintha nem lenne alkalmas monogám kapcsolatra, erre meg így nem lehet alapozni egy életet, családot.
Mivel szereted, így szívás...de ha néhány ilyen húzás, majd elmúlik.
JÉZUSOM, 34 éves?? NEM, NEM FOG BENŐNI!!!!!!! Nálad naivabb lánnyal én még életemben em találkoztam :(((( Ne éld le úgy az életed kérlek, hogy hagyod, hogy az orrodnál fogva vezessen egy férfi és akkor csaljon meg, amikor kedve tartja.. Ha vele maradsz és még pl. gyereket is szülsz neki, meg fogod bánni még azt is, hogy a világra jöttél... Csúnya ilyet írni, de HIDD EL, HOGY ÍGY LESZ!!!!
Na bassz ki magaddal, JOBBAT ÉRDEMELSZ, fogsz olyat találni, aki VALÓBAN nagyon szeret téged!! Kérlek ne csináld ezt!!
Ebből soha nem lesz semmi.... a pasid már rég korban van, hogy megállapodjon...és még most sem képes rá. Soha nem fog eljönni az az idő, hogy végérvényesen lehorgonyozzon...vagy ha mégis, sajnos már előre látom, hogy lesznek kalandjai szegény párja mellett is.....
Sehogy ne hunyj szemet. Engedd el és keress egy értelmes férfit magad mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!