Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok le ezt?...

Ti hogy reagálnátok le ezt? "Veled akarok élni, de még szeretnék 1-2 futókalandot"

Figyelt kérdés
Nincs is mit túlmagyarázni ezen! Csak nem tudom, hogy minden pasi így gondolkodik e komoly kapcsolat bevállalása előtt(csak egyesek ezt nem közlik), vagy ez csak időhúzás, esetleg további nagy Ő keresgélés miatt van. 5 éve se veled se nélküled kapcsolat jellemez minket! Mindketten imádjuk az Életet, és félünk az elköteleződéstől, viszont egymást is imádjuk, így most került sor e komoly beszélgetésre! 1 évig még nem költözhetünk össze (egyéb okokból- hozzáteszem miattam), de 1 év után szeretnénk. Hogy hunyjak szemet afelett, hogy addig még más(okk)al is viszonyt ápol?
2013. jan. 30. 10:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyennek nem fog benőni a feje lágy a SOHA! 34????Skalpvadász????? És még futókalandokra vágyik?????

Ufffffffff

2013. jan. 30. 11:09
 12/38 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos. :( De szeretem!
2013. jan. 30. 11:12
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pillanatnyilag te vagy a naiv.

Neki ott volt 15 év, hogy kiélje magát. Ha egy pasinak ennyi nem elég akkor 30 év sem.

Ez a szomorú igazság. :(

Egyébként szeresd nyugodtan, de te mint nő nem játszasz az életében.

2013. jan. 30. 11:14
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez nem szerelem, ez társfüggőség. A 2 nem ugyanaz.

Nem nem nő be a feje lágya, az a férfi aki 35 évesen is a lyukak után szaladgál az úgy 60 évesen ráeszmél, hogy senkit nem fog érdekelni ha elhuny egyszer....főleg nem a csajait akik megvoltak...

2013. jan. 30. 11:19
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy skalpvadász szabadidejében..henem, hogy melletted is erre vágyik, mintha nem lenne alkalmas monogám kapcsolatra, erre meg így nem lehet alapozni egy életet, családot.

Mivel szereted, így szívás...de ha néhány ilyen húzás, majd elmúlik.

2013. jan. 30. 11:20
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

JÉZUSOM, 34 éves?? NEM, NEM FOG BENŐNI!!!!!!! Nálad naivabb lánnyal én még életemben em találkoztam :(((( Ne éld le úgy az életed kérlek, hogy hagyod, hogy az orrodnál fogva vezessen egy férfi és akkor csaljon meg, amikor kedve tartja.. Ha vele maradsz és még pl. gyereket is szülsz neki, meg fogod bánni még azt is, hogy a világra jöttél... Csúnya ilyet írni, de HIDD EL, HOGY ÍGY LESZ!!!!

Na bassz ki magaddal, JOBBAT ÉRDEMELSZ, fogsz olyat találni, aki VALÓBAN nagyon szeret téged!! Kérlek ne csináld ezt!!

2013. jan. 30. 11:27
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez borzalmas... Azt olvasni, hogy annyira megvezetett, hogy már-már belátod: ok, csaljon meg, semmi gond, jó lesz így!.. Hihetetlen...........
2013. jan. 30. 11:30
 18/38 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy folytatnám ezt a kapcsolatot. Főleg hogy a barátod már nem egy tinifiúcska, aki nem tudja a dühöngő hormonjait ésszel kezelni...Bocsi :(
2013. jan. 30. 11:31
 19/38 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Nehéz lesz elfelejtenem! :(
2013. jan. 30. 11:33
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Ebből soha nem lesz semmi.... a pasid már rég korban van, hogy megállapodjon...és még most sem képes rá. Soha nem fog eljönni az az idő, hogy végérvényesen lehorgonyozzon...vagy ha mégis, sajnos már előre látom, hogy lesznek kalandjai szegény párja mellett is.....

Sehogy ne hunyj szemet. Engedd el és keress egy értelmes férfit magad mellé.

2013. jan. 30. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!