Hogy tudnék segíteni neki? Teljesen elvan kenődve.
Tegnap nálunk aludt a kissógornőm, mert abba az iskolába ment tanulni,ahova anno én is jártam,így elkísértem.
Nagyon izgult, de nem tetszett neki. Jött vissza, és már mondta, hogy milyen sz@r,meg hogy kis csicskák(kinézetre, mert ő többnek látszik, mint 15) az osztálytársai,senki nem szól senkihez.
Mondtam neki, hogy a többieknek is új ez, és hogy meg kell szokni, meg hogy biztos ők is azt várják, hogy valaki hoozzájuk szóljon.
Hazament, és már mondta az anjának, hogy írassa át, még sírt is, és nem akart ma már menni.
Tudom,hogy majd jobb lesz,de el van kenődve.
Hogy bíztathatnám?egy kis lelket szeretnék önteni belé.
most beszéltem vele, és a mai nap már nem volt olyan rossz. 2 lánnyal is beszélgetett ma, és talán mostmár majd jobban sikerül feloldódnia.
Mondtam neki, hogy a beilleszkedés nem megy egyből,idő kell hozzá, hogy megszokják egymást.
Nagyon hamar ítélt, de belátta, hogy igazam van.
Talán most már könnyebb lesz.
Köszönöm a válaszokat, nem tudom ki pontozgatott lefelé, de nem kellett volna.Mindenki véleménye hasznos a számomra.
Mint kiderült, a kis csicskát ő a fiúkra értette =)
ezek szerint már itt tartunk , a fiúknál =)
Hú tényleg, most jut eszembe, hogy a tizenévesek a "csicskát" inkább fiúkra mondják... Ejjj le vok maradva... Hát jó, mit akar 15 éves fiúktól? De vigasztald azzal, hogy akár eg yév alatt is nagyot változhatnak! :)
Örülök akkor, ha már jobb a helyzet, biztos csak megijedt egy nap után. :)
De feltétlen jó, hogy van egy bizalmas, megértő női rokona, aki azért maga is fiatal - egy tizenéves kiscsajnak igazi kincs az ilyen, maradj a bizalmasa! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!