Valaki segítene? Teljesen el vagyok kenődve nyomtatópatron miatt. Mit tennétek? Bővebben lent.
Ezen a héten vettem egy utántöltött nyomtatópatront. Sikerült kalibrálnom és nyomtatott is pár oldalt, majd miután újból nyomtatni akartam azt írta ki hogy nem kompatibilis a patron?! Pedig előtte nyomtatott és olyat kaptam ami elő van írva... teljesen el vagyok kenődve, mert 2.000Ft volt :( Tudom sokaknak ez nem pénz, de ha azt vesszük hogy 5 oldalt tudtam vele kinyomtatni, azért az már bánt. Vidéki vagyok, Pesten vettem a patront-persze számlát nem kaptam- csak egy telefonszámot... és most annyira tehetetlennek érzem magam, azon gondolkodom, hogy érdemes-e felhívnom az ipsét, hogy nem működik/elromlott a patron és hogy kicserélnék-e, vagy erre simán azt fogja mondani a történet alapján, hogy nem, mert "nálam ment tönkre". Pedig rendeltetésszerűen használtam.
Esetleg lenne valami ötletetek, hogy mit lehetne még megpróbálnom, hogy ismét felismerje a patront a nyomtató? Vagy esetleg mi baja lehet? A régebbi de beszáradt patront simán felismeri a nyomtató, de azt már kb 3 hete áztatom,de már behalt (=beszáradt)...
Adnátok tippeket?
Köszi a választ!
Viszont ha elmesélem az egész sztorit tartok attól, hogy azt mondja, hogy a patron nála még jó volt és nálam romlott el, ezért nem fogja kicserélni. Szerinted mennyire lenne necces, ha azt mondanám, hogy amikor betettem nem is ismerte fel?
Nem a kicserélésre célzott az előző válaszoló, hanem arra, hogy a srác biztos el tudná magyarázni hogy mit tegyél ahhoz hogy a nyomtató ismét felismerje a patronodat és tudjon vele nyomtatni :)
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!