Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a configró...

Mit gondoltok erről a configról? Megér 430k t? 3 év garanciával, teljesen megbízható cégtől, a Prohardver ajánlásával!

Figyelt kérdés

processzor

Intel Core i7-2600K Sandy Bridge, 3.4GHz overclock, 4 mag+HT, 8MB cache, 4.5GHz overclock, szorzózár mentes processzor

hűtés

Scythe Mugen 2

alaplap ASUS P8P67 SATA-3/6G & USB 3.0

memória 16GB Corsair Vengeance 1600MHz DDR3 kit (2x4GB)

SSD 120GB OCZ Vertex 3 SATA-3

winchester 2TB Seagate Barracuda LP

grafika EVGA GeForce GTX 460 2 WIN 2GB DDR5 dual GPU, limited edition

ház Cooler Master Storm Enforcer előlapi USB 3.0 portokkal

tápegység Corsair TX 650

optikai meghajtó LG Blu-Ray író

2011. nov. 14. 19:48
 1/6 CactusClone ***** válasza:
A kérdés inkább az, hogy szükséged van-e ilyen gépre :)
2011. nov. 14. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:

grafika EVGA GeForce GTX 460 2 WIN 2GB DDR5 dual GPU, limited edition ittvan a kutya elasva. Jo kartya, de regi es mondjuk SLI 560 Ti-al jobban jarsz.

memória 16GB Corsair Vengeance 1600MHz DDR3 kit (2x4GB) ez valami vicc? 2x4 nalam meg mindig csak 8GB.

Szerintem nagyon nem eri meg, veszel egy kicsit visszafogottabb gepet 200k-230k korul amivel megvagy 2-3 evig, aztan ujra veszel megint kb 200k-230k-ert egy masikat, amivel szinten megleszel 2-3 evig.

2011. nov. 14. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem éri meg.

Szükségtelen erő rossz összeválogatás.

2011. nov. 14. 19:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Az a helyzet,hogy karácsonra beújíttatnám a drága apámmal, akit kb 4 éve nem láttam(11éve vált el anyámtól és tele van)

Hogy szükségem van e rá, hát nem 100% ba, de ha veszik mér ne fogadjam el, gamelésre, Ableton-ra, meg FLre,Reason-ra,és nem tervezek egyelőre cserélni, ha ez megvan,ha nem lessz elég esetleg pakolok ebbe, vagy cserélek benne eztazt.

A 2x4 bg sztem valami elírás, vagy nemtudom,16 van benne az a lényeg.

Videókártya pedig szerintem nem annyira régi, hogy jobban járnék egy 560ti vel, jelenleg 550ti-m van 3gb vrammal. Elég fos,mit ne mondjak.

Nektek ha azt mondanátok kell-e, vagy sem, nemet mondanátok?

Esetleg valaki tud jobbat linkelni 450k ig ?

Köszi az eddigi válaszokat !

2011. nov. 14. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy ez a VGA 2 GPU-s? Azaz fűt, mint egy kazán és iszonyat fogyasztása van. Jobban járnál, ha egy GPU-s kártyát vennél, de abból erősebbet. 16GB RAM rengeteg, túlzás. Feleennyi bőven elég. A többi ízlés kérdése, de nem értem, mire kell ma BD író?

HDD-knek a thaiföldi árvíz miatt brutális áruk van. Szerintem elég egy kisebb, aztán ha nem elég, veszel még.

A magánéleted nem ránk tartozik, de ha már megosztottad, akkor szerintem csak azért nem kéne lehúzni, mert... őőő... mert csak. Szóval ok nélkül.

2011. nov. 14. 21:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát, rájöttem, szerintem jobb, ha magam válogatok össze egy gépet Ipon összerakóba :)

Minek nekem Blu-Ray író, meg 2 tb?

8 giga ramom van most is, és bőven sok.

Meggondolom... Köszi a válaszokat.

2011. nov. 14. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!