Mit gondoltok erről a configról? Megér 430k t? 3 év garanciával, teljesen megbízható cégtől, a Prohardver ajánlásával!
processzor
Intel Core i7-2600K Sandy Bridge, 3.4GHz overclock, 4 mag+HT, 8MB cache, 4.5GHz overclock, szorzózár mentes processzor
hűtés
Scythe Mugen 2
alaplap ASUS P8P67 SATA-3/6G & USB 3.0
memória 16GB Corsair Vengeance 1600MHz DDR3 kit (2x4GB)
SSD 120GB OCZ Vertex 3 SATA-3
winchester 2TB Seagate Barracuda LP
grafika EVGA GeForce GTX 460 2 WIN 2GB DDR5 dual GPU, limited edition
ház Cooler Master Storm Enforcer előlapi USB 3.0 portokkal
tápegység Corsair TX 650
optikai meghajtó LG Blu-Ray író
grafika EVGA GeForce GTX 460 2 WIN 2GB DDR5 dual GPU, limited edition ittvan a kutya elasva. Jo kartya, de regi es mondjuk SLI 560 Ti-al jobban jarsz.
memória 16GB Corsair Vengeance 1600MHz DDR3 kit (2x4GB) ez valami vicc? 2x4 nalam meg mindig csak 8GB.
Szerintem nagyon nem eri meg, veszel egy kicsit visszafogottabb gepet 200k-230k korul amivel megvagy 2-3 evig, aztan ujra veszel megint kb 200k-230k-ert egy masikat, amivel szinten megleszel 2-3 evig.
Egyáltalán nem éri meg.
Szükségtelen erő rossz összeválogatás.
Az a helyzet,hogy karácsonra beújíttatnám a drága apámmal, akit kb 4 éve nem láttam(11éve vált el anyámtól és tele van)
Hogy szükségem van e rá, hát nem 100% ba, de ha veszik mér ne fogadjam el, gamelésre, Ableton-ra, meg FLre,Reason-ra,és nem tervezek egyelőre cserélni, ha ez megvan,ha nem lessz elég esetleg pakolok ebbe, vagy cserélek benne eztazt.
A 2x4 bg sztem valami elírás, vagy nemtudom,16 van benne az a lényeg.
Videókártya pedig szerintem nem annyira régi, hogy jobban járnék egy 560ti vel, jelenleg 550ti-m van 3gb vrammal. Elég fos,mit ne mondjak.
Nektek ha azt mondanátok kell-e, vagy sem, nemet mondanátok?
Esetleg valaki tud jobbat linkelni 450k ig ?
Köszi az eddigi válaszokat !
Tudod, hogy ez a VGA 2 GPU-s? Azaz fűt, mint egy kazán és iszonyat fogyasztása van. Jobban járnál, ha egy GPU-s kártyát vennél, de abból erősebbet. 16GB RAM rengeteg, túlzás. Feleennyi bőven elég. A többi ízlés kérdése, de nem értem, mire kell ma BD író?
HDD-knek a thaiföldi árvíz miatt brutális áruk van. Szerintem elég egy kisebb, aztán ha nem elég, veszel még.
A magánéleted nem ránk tartozik, de ha már megosztottad, akkor szerintem csak azért nem kéne lehúzni, mert... őőő... mert csak. Szóval ok nélkül.
Hát, rájöttem, szerintem jobb, ha magam válogatok össze egy gépet Ipon összerakóba :)
Minek nekem Blu-Ray író, meg 2 tb?
8 giga ramom van most is, és bőven sok.
Meggondolom... Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!