Ez mennyire jó és megbízható RAM?
Figyelt kérdés
GEIL 8192MB Value Plus DDR3 1333MHz CL9 KIT
És még egy kérdés!
A GTA IV futna max felbontáson ezzel a konfiggal?
Intel Core i5 2400
A fent említett 8GB-os KIT RAM
Radeon HD6870 1GB VGA
FSP 500W
2011. nov. 5. 15:57
1/14 Heckler válasza:
Ha van márka, amit messzire kikerülnék, akkor az pont a Geil. Vegyél Kingstont, Corsairt, esetleg Kingmaxot. Ezzel a konfiggal jól futna a GTA4.
3/14 anonim válasza:
Nem elfogultság vagy ilyesmi, de szerintem nézz egy Kingston. Olcsóbban megúsznád mint ezeket.
Am a GTA4-t simán vinné.
4/14 Heckler válasza:
A Geil memók borzalmasak kompatibilitásban, és általában nem hozzák azokat az értékeket, amik rájuk vannak írva.
5/14 A kérdező kommentje:
Kingston és Kingmax is ugyanaz... Mármint árban, + - 500FT...
2011. nov. 5. 16:13
7/14 A kérdező kommentje:
Elcs*tem az előbbi linket! Itt van:
Ez kell nekem mivel csak 2 memória slot van az alaplapomon! :) Ez mennyire jó?
2011. nov. 5. 16:15
8/14 anonim válasza:
Azt a Corsairt nem ajánlom, mert azt hiszem 1,75V-os, Sandy Bridge CPU mellé 1,5V a max.
Szerintem ezt vedd:
Olcsó és jó is. 1,5V-os, és az 1333MHz is pont jó az i5 mellé, többnek nincs is értelme.
9/14 anonim válasza:
Ez a jó ram kingsotn Hyperx 1333MHz 4GB(6100Ft) ha nem tetszik akkor majd biosban felhúzod. 4Gb bőven elég még a dx11-hez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!