Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, teljesen el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, teljesen el vagyok kenődve?

Figyelt kérdés

Van egy lány, és már ki tudja mióta tetszik nekem, elég sokat gondolok rá. Ma meg olyat álmodtam, hogy látom csókolózni egy másik pasival, hát álmomban azt hittem, hogy az ajtófélfával lecsapom a gyereket. Még most is csak arra tudok gondolni, hogy mi van ha ez a valóságban is bekövetkezik az én hibámból? Mármint összejön valakivel. Ugyanis eddig, alkalom se volt rá igazán(bár inkább ez csak kifogás) , meg hát elmulyáskodtam mindig a dolgot, és nem merek vele beszélgetni, meg miegymás... Tudniillik, nem vagyok egy Don Juan, mert eddig egyáltalán nem volt barátnőm :S (eddig mondjuk nem is éreztem hiányát, de most... nagyon rossz még csak belegondolni is , hogy valami másik pasival járkál). Tervezem, hogy beszélek vele az első adandó alkalommal, de ha nem jönne össze akkor is minimum jövőre, amint meglátom(de annyi idő alatt a világ is összedőlhet). Mit kéne csinálnom, egyszerűen tanácstalan vagyok?

20F főiskolás

2009. dec. 16. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
szegény lány, úgy tűnik, elég féltékeny pasit foghatna ki veled
2009. dec. 16. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mersz vele beszélni, akkor honnan tudja az a szegény lány, hogy vonzódsz hozzá? Na, meg miért várjon rád? Gondolom, csinos, értelmes lány, tetszik másnak is. Az is lehet, hogy van valakije, csak te nem tudsz róla. Azért erről nem árt informálódni, mielőtt lerohanod.
2009. dec. 16. 11:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem nincs neki.
2009. dec. 16. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Talán ha a tettek mezejére lépnél, és nem csak álmodoznál, akkor jutnál is vele valamire. Az álmod is azt jelenti, hogy lépned kell, mert az élet elszalad melletted, és csak magad okolhatod.

Továbbá ha a lány már foglalt, és visszautasít, akkor próbálkozz mással. Majd csak megtalálod az igazit. :))

2009. dec. 16. 11:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként egyáltalán nem vagyok féltékeny senkire, és semmire, csak rossz érzés.
2009. dec. 16. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Hali!Hát figyu!Miért tétováznál tovább?? Nincs veszteni valód, csak tudasd vele hogy tutira bejön neked és ha minden oké neki is,akkor úgy is minden megy majd magától.Nem kell túllihegni a dolgot, még ha kosarat is kapsz legalább tudod hogy legközelebb mással kell álmodnod! :)
2009. dec. 16. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Mosd fel magad.
2009. dec. 16. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Na azóta mi történt a lánnyal?
2010. jún. 14. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!