Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, teljesen el vagyok kenődve?
Van egy lány, és már ki tudja mióta tetszik nekem, elég sokat gondolok rá. Ma meg olyat álmodtam, hogy látom csókolózni egy másik pasival, hát álmomban azt hittem, hogy az ajtófélfával lecsapom a gyereket. Még most is csak arra tudok gondolni, hogy mi van ha ez a valóságban is bekövetkezik az én hibámból? Mármint összejön valakivel. Ugyanis eddig, alkalom se volt rá igazán(bár inkább ez csak kifogás) , meg hát elmulyáskodtam mindig a dolgot, és nem merek vele beszélgetni, meg miegymás... Tudniillik, nem vagyok egy Don Juan, mert eddig egyáltalán nem volt barátnőm :S (eddig mondjuk nem is éreztem hiányát, de most... nagyon rossz még csak belegondolni is , hogy valami másik pasival járkál). Tervezem, hogy beszélek vele az első adandó alkalommal, de ha nem jönne össze akkor is minimum jövőre, amint meglátom(de annyi idő alatt a világ is összedőlhet). Mit kéne csinálnom, egyszerűen tanácstalan vagyok?
20F főiskolás
Talán ha a tettek mezejére lépnél, és nem csak álmodoznál, akkor jutnál is vele valamire. Az álmod is azt jelenti, hogy lépned kell, mert az élet elszalad melletted, és csak magad okolhatod.
Továbbá ha a lány már foglalt, és visszautasít, akkor próbálkozz mással. Majd csak megtalálod az igazit. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!