Magamra vagy másokra hallgassak tablókép ügyileg?
Figyelt kérdés
2x voltam. először sminkbe, göndör hajjal, és szerintem az annyira mű, hogy már fáj. utána csak kevés sminkkel (én csináltam), egyenes hajjal, és szerintem annyira sokkal jobb, hogy az leírhatatlan, de mások meg az előzőt mondják. lehet hogy ők nem elfogultak.2013. jan. 26. 11:39
31/38 A kérdező kommentje:
jó, hát nem mondtam h baj :D
2013. jan. 26. 19:16
33/38 anonim válasza:
Nekem is elküldöd? Miskei vagyok.
34/38 anonim válasza:
Kivételesen nem olvastam el az összes választ, mert felesleges.
Légy önmagad!
Én személy szerint hányok az agyonlakkozott lányoktól, akiket nem lehet felismerni a tablóképeken. És ha te is úgy szereted magadat, ahogy vagy, akkor szerintem nem kérdéses a döntés.
35/38 anonim válasza:
Ezen a képen fel lehet ismerni, szinte egyszerű szemceruza még az alapozó sem látszik. A különbség, hogy nem egy egyszerű matt kép hanem ki van emelve az ami szép rajta.
36/38 anonim válasza:
Debreceni vagyok, én is kérek képet! :)
37/38 A kérdező kommentje:
de nagyon fehér vagyok rajta :((
2013. jan. 28. 15:27
38/38 anonim válasza:
szia, miskolci vagyok, én is kíváncsi lennék a képekre
még egy kérdés: a tablón színesben, fekete-fehérben vagy szépiában lesz a kép? ez sem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!