Magamra vagy másokra hallgassak tablókép ügyileg?
Figyelt kérdés
2x voltam. először sminkbe, göndör hajjal, és szerintem az annyira mű, hogy már fáj. utána csak kevés sminkkel (én csináltam), egyenes hajjal, és szerintem annyira sokkal jobb, hogy az leírhatatlan, de mások meg az előzőt mondják. lehet hogy ők nem elfogultak.2013. jan. 26. 11:39
21/38 A kérdező kommentje:
köszönöm amúgy :D
2013. jan. 26. 12:45
22/38 anonim válasza:
Azt válaszd, amit 20 év múlva is jóérzéssel meg tudsz majd mutatni. És ebből a szempontból mindegy, hogy kinek mi tetszik, mert lehet, hogy a műnős képet 20 év múlva is utálni fogod!
23/38 anonim válasza:
Hát, én is kíváncsi lennék most már arra a két képre! :) Szabad megnéznem?
24/38 anonim válasza:
én is kérek képet!:)
pécsi vagyok
25/38 anonim válasza:
Én is kérek képet.Hajdúböszörményi vagyok.
26/38 anonim válasza:
Kecskeméti vagyok. Küldesz nekem is képet?
27/38 anonim válasza:
szentesi vagyok, küldesz? :) tavaly ballagtam és imádom a tablóképeket:) de ne tudd meg nálunk is mekkora balhék voltak, főleg osztályon belül.
28/38 anonim válasza:
Megkaptam a linkeket, köszönöm! Véleményem szerint mind a kettő jól néz ki (a hullámos hajasból az első tetszik). Viszont egyenes hajjal jóval fiatalabbnak, és frissebbnek hatsz, ezért én ezt választanám. Egyébként abszolút nem volt sok a smink! A miénket láttad volna, pedig annak már 8 éve!
29/38 A kérdező kommentje:
köszönöm :D hát amúgy kicsit fura, hogy mindenki azt mondja, h magamra hallgassak, ennek ellenére mindenki a göndörhajasat mondja, rajtad és egy másik emberen kívül :D
de az tényleg jó lenne csakhogy a rendezői jobb oldalon túl sok hajam van :(
2013. jan. 26. 18:29
30/38 anonim válasza:
Hát figyelj, pártatlan véleményt kértél, mi csak elmondtuk, hogy melyiket választanánk, a lényeg azon van, hogy te mit választasz vagy mit szeretnél, amit mi mondunk az nem törvény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!