Magamra vagy másokra hallgassak tablókép ügyileg?
Ők azt akarják, hogy a belőled kihozható legjobb "formád" legyen a tablón, te pedig azt, hogy te legyél rajta. Ha érzésetek szerint nem tudtok dönteni, akkor írjátok 5 cetlire, hogy "sima", másik 5-re, hogy "göndör", dobjátok kalapba és húzzatok. Amit húztatok, az lesz a tablón.
Ez pártatlan lesz és mindenki elfogadhatja vita nélkül. Tulajdonképpen mindkét félnek igaza van, neked is, hogy szerinted az a jobb kép, de nekik is. Elvégre mindannyian nézegetni fogjátok ezentúl azt a tablót, egy szép emlék lesz. De a másik képet is meg lehet tartani emlékbe, és lehet, hogy most ez tetszik, 20 év múlva meg majd felsóhajtasz, hogy amaz mégiscsak jobb lett volna.
És mások mindig másképp látnak téged, mint te magadat.
Én is kérek képet :)
(Békéscsaba)
a ceglédi vagyok :D
Megnéztem a fotóidat és őszintén megmondom, nekem is a hullámos hajú képek jönnek be jobban, de nem azért, mert nem vagy szép a sima hajjal, hanem mert azon a fotón alig látszik valami az arcodból. A két hullámos közül talán a másodikat választanám, mert az elsőn kicsit "nagyra" van nyitva a szemed, de a másodikon nekem nagyon tetszel. Mondom ezt nő létemre :D (félre ne értsd!) De még mindig azt mondom, hogy ezen vélemény után is azt válaszd, amelyiket te szeretnéd. Ez csak egy vélemény. És egyáltalán nem vagy rajta mű, látszik, hogy ki vagy sminkelve, de hát azért ez egy "alkalom", és egyáltalán nincs túlzásba víve a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!