Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magamra vagy másokra hallgassa...

Magamra vagy másokra hallgassak tablókép ügyileg?

Figyelt kérdés
2x voltam. először sminkbe, göndör hajjal, és szerintem az annyira mű, hogy már fáj. utána csak kevés sminkkel (én csináltam), egyenes hajjal, és szerintem annyira sokkal jobb, hogy az leírhatatlan, de mások meg az előzőt mondják. lehet hogy ők nem elfogultak.
2013. jan. 26. 11:39
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :))) ha írtok várost, akkor lehet küldök:)
2013. jan. 26. 12:11
 12/38 anonim ***** válasza:
Dabasi vagyok, küld fotót.:DDD
2013. jan. 26. 12:14
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Ők azt akarják, hogy a belőled kihozható legjobb "formád" legyen a tablón, te pedig azt, hogy te legyél rajta. Ha érzésetek szerint nem tudtok dönteni, akkor írjátok 5 cetlire, hogy "sima", másik 5-re, hogy "göndör", dobjátok kalapba és húzzatok. Amit húztatok, az lesz a tablón.

Ez pártatlan lesz és mindenki elfogadhatja vita nélkül. Tulajdonképpen mindkét félnek igaza van, neked is, hogy szerinted az a jobb kép, de nekik is. Elvégre mindannyian nézegetni fogjátok ezentúl azt a tablót, egy szép emlék lesz. De a másik képet is meg lehet tartani emlékbe, és lehet, hogy most ez tetszik, 20 év múlva meg majd felsóhajtasz, hogy amaz mégiscsak jobb lett volna.

És mások mindig másképp látnak téged, mint te magadat.

2013. jan. 26. 12:17
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen azt válaszd, amelyik NEKED tetszik. Ez a TE fotód.
2013. jan. 26. 12:19
 15/38 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi lennék kozmetikus/sminkes vagyok Vecsésen 22 éves lány. Megnézném a képeket :)
2013. jan. 26. 12:24
 16/38 A kérdező kommentje:
jójó küldök, ha vártok egy kicsit :D
2013. jan. 26. 12:27
 17/38 anonim ***** válasza:
Én is megnézném, kíváncsi vagyok rád, nekem is volt anno ilyen gondom és én a természetes fotót választottam, mert azon éreztem úgy, hogy valóban én vagyok :D Ceglédi vagyok!
2013. jan. 26. 12:37
 18/38 anonim ***** válasza:

Én is kérek képet :)

(Békéscsaba)

2013. jan. 26. 12:39
 19/38 anonim ***** válasza:

a ceglédi vagyok :D

Megnéztem a fotóidat és őszintén megmondom, nekem is a hullámos hajú képek jönnek be jobban, de nem azért, mert nem vagy szép a sima hajjal, hanem mert azon a fotón alig látszik valami az arcodból. A két hullámos közül talán a másodikat választanám, mert az elsőn kicsit "nagyra" van nyitva a szemed, de a másodikon nekem nagyon tetszel. Mondom ezt nő létemre :D (félre ne értsd!) De még mindig azt mondom, hogy ezen vélemény után is azt válaszd, amelyiket te szeretnéd. Ez csak egy vélemény. És egyáltalán nem vagy rajta mű, látszik, hogy ki vagy sminkelve, de hát azért ez egy "alkalom", és egyáltalán nincs túlzásba víve a smink.

2013. jan. 26. 12:43
 20/38 A kérdező kommentje:
van sima kép is amin jobban látszik az arcom, de ez tetszik a legjobban :D hát nemtudom. az első természetesen nagyon nagyon nem jó a hajam :(
2013. jan. 26. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!