Ebben kinek volt igaza? (albérlő-főbérlő)
Egyetemista vagyok Budapesten, és egy szobát bérelek, tehát a főbérlő is a lakásban lakik, bár neki külön szobája van.
Történt az, hogy felvittem a barátnőmet, (nem tiltotta meg, hogy felhozzak vkit, havert vagy bnőt), bementünk a szobába. Beszélgettünk.
Más nem történt. Erre berontott a főbérlő, hogy márpedig mondjuk el, hogy mit csináltunk, vagy különben kitesz az albérletből, vagy rendőrt hív.
Utána miután bnőm elment, mondta, h ide senkit ne hívjak fel.
Most kinek van igaza? Én mondtam, hogy fizetek a szobáért, de őt az nem érdekli, mert ez az ő lakása.
Most ez hogy van?
Fizetek a szobáért, de fogjam be a pofámat (elnézést) és örüljek, hogy szállást ad, vagy mi?
Egyáltalán nem szoktam hangoskodni, és nagyon ritkán jött föl valaki, és semmi cigi se ilyesmi.
Most ez hogy van?
23/ F
ma 12:51
Ha valaki tisztességesen fizet,normális felfogású, s nem tesz kárt a lakásba, akkor hadd éljen normálisan.
Sok főbérlő sem becsüli meg a becsületes albérlőt,annyira pénzéhes, pedig ha tudná milyen albérlők vannak. Nem egy esetről tudok, amikor a főbérlő nem tudta kitenni a házból annak ellenére hogy nem fizették még a rezsit sem.
Jesszusom, biztos nem tudnék így élni... :(
Én is 23 éves vagyok, te nem érzed ezt megalázónak? Hogy nyomon követi, hogy mit csinálsz meg kivel????
Miért nem vesztek ki egy lepukkant garzont valamelyik peremkerületben a barátnőddel? Lehet, hogy alacsonyabb lenne a minősége de azért naa.... Felnőtt emberként egy idegen figyeli hogy mit csinálsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!