Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok érzékeny szerintetek?

Én vagyok érzékeny szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem köszöntött fel a minap a párom,mert nem volt alkalmas rá az idő,de megkért hogy vegyek a koleganőnek a születésnapjára ajándékot.

Ti mit szólnátok ehhez?

2013. jan. 22. 08:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hat... nagyon remelem, hogy nem ram gondolsz a valaszod masodik felenel, foleg nem ismeretlenul. Egy.

Ketto. Ha bejelentve dolgozol, tehat teszel is be, akkor az nem lerablas. Foleg nem ugy, hogy nem azert szulsz meg mondjuk 5gyereket, hogy kapjal hazat...

Itt tamogatjak a gyermekuket egyedul nevelo szuloket. Esetleg lakhatasi tamogatas. Ilyesmire gondoltam. Ami a fizeteseddel egybeteve mar segithet sajat labra allni.

2013. jan. 22. 10:13
 22/24 A kérdező kommentje:

Természetesen nem rád gondoltam.Fel sem merül.Az itteni magyarok között terjednek efféle hírek.Ez taszít.Amiatt nem akarnak dolgozni,mert ezt vagy azt a támogatást meg lehet kapni.

Teljesen hivatalosan vagyok itt.Semmi mutyi nincs.

2013. jan. 22. 10:17
 23/24 anonim ***** válasza:
És az mire jó, hogy itt tárgyalod ki részletekbe menően az életed és hogy mit tett, ahelyett, hogy elállnál és a szemébe mondanád, hogy mi a helyzet?
2013. jan. 22. 14:23
 24/24 A kérdező kommentje:

Megtörtént

Ez a fórum pont erről szól,hogy problémákat véleményezünk

2013. jan. 22. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!