Én vagyok érzékeny szerintetek?
Nem köszöntött fel a minap a párom,mert nem volt alkalmas rá az idő,de megkért hogy vegyek a koleganőnek a születésnapjára ajándékot.
Ti mit szólnátok ehhez?
Durva, ezen en is beserulnek... mondjuk en amugy is kritikusabb vagyok a kornyezetemmel.
De, hogy tudatos lenne?
Na, ezt neked kell tudni. Az en pasim is elfelejtette a nevnapomat, keso estejutott eszebe, szabadkozott, bocsanatot kert, na ezt nem vettem magamra, mert amugy nagyon odafigyel ram a mindennapokban.
Én biztos kiakadtam volna.
Azért egy Boldog Szülinapot mondhatott volna, ha mást nem :/
Te se vegyél ajándékot és mondd azt hogy nem volt alkalmas időd rá.. Hátha észbe kap
Joggal vagy haragos, meg is kell ám ezt mondani a párocskának. Nincs olyan, hogy nincs ideje arra, hogy felköszöntsön. Reggel odahajol, két puszi, és máris fel vagy köszöntve. ha fontso vagy neki, akkor nem is kérdés, hogy felköszönt és van rá ideje. Arra van idő, amire szánunk.
Ha engem kérdezel: lapát a pasinak. Talán éljen a kolleganővel, ha ennyire fontos neki. Vagy: szívasd vissza, amikor az ő születésnapja van és ha kellően sokat háborúztatok egymással, talán elgondolkosdsz azon, hogy ki mellett is akarsz élni.
Kapott sms-t a testvérétől,hogy mondja meg nekem,hogy Boldog.....
Ha máshonnan nem is,de onnan biztosan tudta.Engem egyik sem hívott fel.Ezt nem nagyon lehet a "véletlenre" fogni.Szerintem.
Kérdező: ha valaki együtt él egy emberrel, és annyit sem képes az megjegyezni, hogy mikor van a születésnapja, névnapja, és felköszönteni, azt bármire lehet fogni, de a lényeg mindig ugyanaz: nem számítasz neki.
Senki sem rokkan bele anyagilag egy szál virágba, vagy egy szelet sütibe, két pusziba. Ennyi. Minden más csak süket duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!