Engednétek, hogy a lelkileg nagyon érzékeny lányotok TVr tehetségkutatóba jelentkezzen?
Attól hogy érzékeny ember nem kell üvegvitrinbe zárni,mindentől óvni.
Lehet ha nem engednéd egy nagy esélytől fosztanád meg,ha meg esetleg nem jutna tovább,csalódna..és? Ilyen az élet,nem kell óvnod ettől.
16 éves... Hagynám, hogy döntsön.
Természetesen elmondanám neki az aggodalmaimat, igyekeznék előre "felvértezni".
De egyszer ezt is meg kell tanulnia.
Kénytelen lesz az életben elviselni a kritikát, a stresszesebb időszakokat, az esetleges kudarcot... Ha most nem tanulja meg, akkor majd mikor? Amikor már felnőtt, és sokkal nagyobb tétje van a dolognak?
Szerintem engedd, szükség van erre is.
Anya vagyok magam is. 17 éves lány és 20 éves fiú anyukája.
Ha a lányom ilyen típusú lenne,és ez lenne az álma mint a tiednek,én támogatnám,de csak egy feltétellel.
Mielőtt még jelentkezne, elmondanám,hogy ez mivel jár. Kritikák,rossz indulatok,féltékenységek,irigységek, becsapások..minden ami rossz az elképzelhető. HA úgy érzi nem képes ezekkel megbirkózni akkor kár bele ugrani az egészbe. Ha nagyon elszánt és azt mondaná,hogy végig csinálja,erős lesz,akkor beleegyeznék,azzal a kikötéssel,hogyha úgy látom,hogy mégsem ura a helyzetnek,nem érdekel hol tart, befejezi. A lányom egészsége többet ér,mint pár hónap csillogás.
Én rábeszélném, hogy várja meg, amíg nagykorú lesz.
Akik túl kicsiként kerülnek be, azok szinte mind elkallódnak.
Még 18 évesen is nagyon fiatal lesz, de azért mégis lesz neki egy kis ideje lelkileg is felkészülni a dologra. Mert a showbizniszben a jó énektudás csak egy dolog. De emellé még nagyon sok olyan jellemvonás kell, ami szükséges a sikerhez. Például jól kell tudnia kezelni a kritikát. Szerintem még ha engeded is, akkor is küldd el előtte egy asszertív kommunikációs tréningre, hogy megtanulja kezelni a se.ggfejeket és könnyedén venni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!