Miért lett ilyen érzékeny?
Lehet a munkahelyén probléma,vagy az egészségével van baj.
A jelek szerint depressziós,amit mindenképpen kezelni kellene.
Pró áld vele erőltetni a beszélgetést. Mondd,hogy segíteni akarsz neki,ha valami bántja.
Én is munkahelyi, vagy egészségügyi problémára gondoltam hirtelen.
Kitartást, remélem, hogy meg tudjátok beszélni!
A munkahelyén minden rendben van, legalábbis rendesen jár dolgozni és minden úgy van mint eddig. Nem vettem észre semmilyen betegség jelét, de azért erre figyelni fogok. Az elmúlt pár hétben nem történt rossz dolog. 2,5 hónapja veszítette el az unokatesóját, 1-2 napig rossz kedvű volt, aztáninden a régi lett, nem hiszem, hogy ez a baj.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az nagyon ijesztő lehet, ha sírva is fakad!
Hallottam már olyat, hogy valakit kirúgtak, de nem merte otthon elmondani, hanem úgy tett, mintha minden rendben lenne, és minden nap rendesen "ment dolgozni".
Szia!
Már írtam Neked választ fentebb.
Írod, hogy elvesztette az Unokatesóját és hogy egy rövid ideig bánkódott, aztán a régi lett. Lehet, hogy mégis eszébe jutott most, nem? Én erre gondolok. Nekem Anyu 1 éve halt meg, de nekem is ha eszembejut, nehéz. Pl. én pont tegnap borultam ki Miatta... Lehet, hogy a Férjednek is ez a gondja.
depressziónak tűnik.
A depressziónak az oka hogy nincs oka. Nem lehet megmondani hogy na ez meg az miatt vagyok szomorú hanem a depresszió csak úgy ok nélkül van. Ez egy nagyon komoly betegség, szerintem az egyik legkomolyabb. Érdemes felkeresni egy pszichiátert(és nem pszichológust), ha azt mondja hogy ő nem beteg és nem kell orvos, akkor biztos lehetsz benne hogy baj van, mert a depressziósok a végtelenségig kitartanak amellett hogy nincs semmi bajuk.
Tünet: kedvtelenség, levertség, később nagyon roszabbodhat a helyzet olvass utána és mihamarabb vidd orvoshoz, mert depresszió következtében még az öngyilkosság is megtörténhet, és a depressziósok komolyan kondolják, gyakorlatilag valódi ok nélkül.
Én már csak tudom. Nem akarlak megilyeszteni ráadásul nem is tudok sokmindent de előzd meg a bajt Majd mesélj mi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!