Voltatok már nős férfiak szeretői? Elhagyták a feleségüket értetek? Vagy a feleségükkel maradtak? Mi lett a vége?
Aki nem szándékosan volt az (ergo: nem tudott róla, őt verték át, az szerintem nincs lepontozva).
Az van lepontozva, aki szívből és örömből szajháskodik.
Majdnem voltam. 17 eves voltam, amikor udvarolni kezdett nekem egy 30-as ferfi. Szimpatikus volt, vonzott, illetve volt egy varazsa annak, h erett ferfi.
Hala Istennek nem adtam konnyen magam, eleve szuz voltam meg, a kozeledeseit haritottam. Egyszer meglattak az osztalytarsaim, amint ertem jott a sulihoz es szoltak, h a ferfinak felesege van (nem is akarmilyen) es egy 3 eves kislanya.
Tobbet szoba sem alltam vele, nagyon duhos voltam.
A baratnomeknel volt meg olyan, h masfel evig kulon eltek a ferjevel munka miatt, kozben jol elhidegultek, mondjuk nagyreszt ez a baratnom hibaja volt. Nem igazan tudott mit kezdeni a tavkapcsolattal, egy ido utan mar akkor is huvosen, szinte csak ismeroskent kezelte a ferjet ha talalkoztak.
Nah, bo egy ev utan a ferj osszekeveredett egy kolleganovel, ott a szereto sem volt kispalyas, munkatarsak utolag mondtak, h mar harom evvel elotte kikotyogta h bejon neki a pasi es probalkozott is. Akkor meg eselye nem volt, igy barati kapcsolatot alakitott ki. A ferfi sokat panaszkodott neki, h hianyzik a csalad, nem talalka a helyet, stb, egy ev utan mar arrol is, h a felesege szerinte nem szereti, hideg vele. A csak meg vigasztalta, stb.
Szoval osszekeveredtek. Egy-egy honapot egyutt voltak, egyet-egyet kulon, a pasi idonkent lezarta a dolgot. Vegul ismet ossze tudtak koltozni a baratnommel, egy ido utan a baratnom a regi formajat hozta, megszunt a tavolsag lelkileg is kozottuk, a ferje meg elmondta neki, h mit csinalt, mert akkor mar nem birt a lelkiismeretevel.
Ok megbeszeltek a dolgot, konkretan a szereto par nappal kesobb sms-ben lett elbocsajtva. Romokban volt az elete, m o biztosra vette, h a pasi ot valasztja, igy elhagyta a pasijat, ott maradt egy gyerekkel. Felmondott, ugy nezett ki egy ev mulva is, mint a mosott sz.r, alig allt szoba vele valaki, mert persze sokan tudtak a dologrol.
Egy ev utan vegul el is koltozott, azota senki sem tud rola.
Hát..nagyon érzékeny témát érintettél.
Én csak a saját történetemmel tudok szolgálni.
Én voltam szerető négy évig!
Szerelmes voltam,vak,és HÜLYE!!!
Senkire nem hallgattam csak mentem a saját fejem után,a szerelem(vagy legalábbis annak hittem) teljesen el vette az eszem!
Lila köd tornyosult nemcsak a szememre hanem az agyamra is!
...és persze hogy csak ÁTVERT!Hitegetett négy évig,hülyített,bolondított.Én meg vakon hittem neki és bíztam benne!Kár volt!
Aztán betelt a pohár.
Tény és való hogy hülye voltam!
Saját káromon tanulva,soha az életben nem kezdenék többé olyan pasival akinek családja van!
Persze azért biztos vannak olyan történetek ahol beteljesedik a szerelem,és a pasi elválik!
De szerintem ez a ritkább eset!
Mindenkit óva intek az ilyen dologtól!Hisz az ember többet érdemel attól,mint egy nős férfi cafkája lenni éveken keresztül!
Sérül a lélek!Rendesen!
Senki ne akarja ezt magának!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy leírtátok a tapasztalataitokat!
Köszönöm!!
Senkit nem pontoztam le, hisz mindenki a kérdésemre válaszolt, köszönöm szépen még egyszer Mindenkinek!
Szép estét kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!