Voltatok már nős férfiak szeretői? Elhagyták a feleségüket értetek? Vagy a feleségükkel maradtak? Mi lett a vége?
voltam. nem nős, de együtt élt a párjával.
egyáltalán nem vártam el tőle, h elhagyja, csak egy fellángolás volt mindkettőnk részéről. nagy érzelmek, szeretkezések, aztán amikor kiégett a dolog, akkor búcsút intettünk egymásnak.
ha egy pasi második nőt keres az életébe, és nem hagyja el a jelenlegi párját, akkor a másodhegedűssel való viszonya sosem fordulhat igazán komolyra, mert különben előbb szakítana, aztán nézne új kapcsolat után.
mondjuk apám az "üdítő kivétel", ő lelépett a szeretőjével, amikor én megszülettem.
Voltam, akkor jegyben voltak, nem volt nagy "was ist das" végülis.. Idősebb nálam 10 évvel.. Én hozza soha nem mentem, mindig ő tervezett, állítása szerint miattam nem jött össze több alkalom, mert én halogattam az egészet: majd jövőhéten stb stb... 1x jött össze, hogy lefeküdtünk, de azután is csak mindig "jövőhéten" és azóta sem volt semmi. A csajszi terhes most, a pasi meg még egy alkalmat tervez esküvő előtt. Múlt héten a bulit nem hagytam miatta és így telt az idő:D Jóképű mérnökről van szó, de ahogy a 10. válaszoló írta, nem tudnám elképzelni hogy egy olyan "farok" járjon bennem amelyik már egy gyereket csinált másnak.
Ja! Most szombaton lesz az esküvő:)
Egy nős pasi soha nem hagyja el a feleségét, ha mellette szeretőt tart. Kényelmes számára az, hogy két nő hajt érte, hogy otthon az asszony, a kényelem, a kaja-pia, meleg ágy, a vagyon és a gyerekek, és ha megunja, akkor másutt a szerető, az izgalom, a változatosság, a függetlenség hite a számára.
Ismertem egy pasit (nem a szeretőm volt, hanem egy igen rövid ideig a főnököm): az egoizmus csúcsa. Egy híres kórház igazgatója volt, a szeretője a gazdasági igazgató (egy szál érettségivel). A nő három szakvizsgás orvosokkal úgy bánt, mint a rühös kutyákkal.
Évtizedekig futtatta egymás mellett az asszonyt és a szeretőt, még "össze is barátkoztak". Amikor a pasi meghalt, az asszony kirakta a barátnőt a francba. Szerencsére a munkahelye is.
Sziasztok!
Húú nem is gondoltam, hogy ennyi választ fogok kapni, nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Nagyon kedvesek vagytok, hogy szántatok néhány percet a kérdésem megválaszolására, nagyon szépen köszönöm!
És vajon mi miatt maradnak főleg a feleséggel? Vajon csak a megszokás vagy szeretik is még? Mert számomra hihetetlen, hogy azért maradjanak a feleséggel, mert még szeretik hiszen, ha szeretnék akkor nem csalták volna meg, vagy nem jól gondolom?
Hogy miért maradnak a feleségükkel? Ennek több oka van:
1. Az ilyen pasasok általában gyávák. Nem mernek a feleségük elé állni, félnek a jelenettől, amit az asszony rendezne.
2. Szintén a gyávasággal hozható összefüggésbe, hogy a világ elé sem mernek kiállni az új nővel. Azért a társadalom eléggé elítéli még mindig az ilyesmit. Sokan néznének rá ferde szemmel, és ezt nem szeretné.
3. Baromi kényelmetlen lehet felrúgni egy régi, akár évtizedeken át jól-rosszul, de működő életformát, és a nulláról kezdeni mindent. Annyit azért nem ér meg a férfinak a szerető, hogy ezt meglépje.
4. Egy évtizedek óta fennálló házasság az esetek jelentős részében nem (csak) a szeretetről és a megbecsülésről szól, hanem egyben gazdasági kapcsolat is. A felek függenek egymástól anyagilag, főleg, ha jómódban élnek. Gyakran közös a cég, vagy ha az nem is, az együtt felépített ház, nyaraló, ilyesmi mindenképp. Nem éri meg felrúgni. Ilyen esetben a feleség is gyakran inkább szemet huny a viszony felett, mert úgy ítéli meg, hogy csak rosszabbul járna, ha kirúgná a férjét.
Hát nagyjából ezek miatt.
Kiegészíteném utolsót, ha van gyerek az is elég összetartó erőnek számít.
Ha apuka otthagyja a családot, a fizetése jó része megy gyerektartásba. Emellett valószínűleg a szerető is szeretne már családot alapítani, s el kell tartani az őj családot is...
Akivel nekem volt viszonyom, o vegul elvalt. Latens alkoholista volt a felesege. Nem miattam valt el, en sosem akartam tole tobbet.
Elmondanad Kerdezo, hogy honnan a kerdes?
Voltam. De nem tudtam, hogy az vagyok, azt hittem, én vagyok az egyetlen nő az életében. Nem tartott sokáig a dolog, mindössze 2 hónapig, mire kiderült, hogy szerető vagyok. Véget vetettem a viszonynak rögtön. A felesége is. Tipikus két szék közül a pad alá eset.
Én nem lennék második senkinek, és csaltak már meg, tudom, milyen érzés, nem kívánok senki "megcsalásában" részt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!