Miért lehet az, hogy anyám nem akarja hogy kijöjjek a szobámból, csak akkor mikor már úgyis vége a napnak?
Figyelt kérdés
Van még pár fura tulajdonsága amit megfigyeltem,pl nincs kedve mozogni ha más szorgalmasan sportol a környezetében,feladja a fogyókúrát,ha más sikeresen fogy.Viszont ezek ellenkezője cselekvésre motiválja.Valamint ha én itthon vagyok szívesen csavarog egész nap,ha nem vagyok itthon akkor meg hajlamosabb az itthon ülésre.Miért lehet ez így?2012. dec. 2. 16:35
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és uralkodni akar a konyhában meg az egész lakásban.
2012. dec. 2. 16:37
2/13 anonim válasza:
Fel kellene keresnie egy szakembert.
3/13 A kérdező kommentje:
Mert ez valamilyen tünetegyüttes?
2012. dec. 2. 16:39
5/13 anonim válasza:
Nem, de szerintem nem ép elmére vall, hogy akkor érzi jól magát, ha nem vagy a közelében! Szerintem (ahogy a példákat is írtad) ha valakinek pozitívan sikerül valami, pl. a fogyás, stb, annak örülni kellene, és akkor azt mondani saját magamnak: ha másnak is sikerült, nekem is fog!!
Valami nincs rendjén nála.
6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is.
2012. dec. 2. 16:48
7/13 anonim válasza:
Azért írtam, hogy valami nincs rendjén nála, mert szerintem az ember örül, ha a gyerekei a közelükben vannak, akár kicsik, akár felnőttek!
Én nagyon boldog vagyok, ha a lányom körülöttem van, ha kapok egy ölelést, az olyan szívmelengető, és annyira jó érzés, hogy ki tudnék ugrani a bőrömből! Anyukádnak is ezt kellene éreznie!
8/13 A kérdező kommentje:
A nap végén már szemmel láthatóan társaságot igényel,szívesen beszélget,vagy inkább locsog mindenféle érdektelen dolgokról.Nap közben viszont mindenbe bele akar szólni és tekereg,boltokban bolyong-miközben nem is főz csak hétvégére.A boltokba mászkálást korábban a főzéssel indokolta.
2012. dec. 2. 16:51
9/13 anonim válasza:
Hurrá, pontozzatok, csak mert leírtam, hogy kellene egy anyának reagálnia, ha a gyereke a közelében van. :) Melyikek vagytok? Akik nem kapnak így szeretetet, vagy akik ugyan ezt csinálják, mint a kérdező anyja? Gratulálok! :) Nyomjátok a piros pacsit, de rendületlenül :)
10/13 anonim válasza:
Ez fura, nálunk meg pont az a rossz, hogy a gyerekek egész nap a szobájukban vannak és ki se jönnek, csak amikor már feküdnénk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!