Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szájoncsókoljátok a gyereke...

Ti szájoncsókoljátok a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
Nekem annyira fura mikor ilyet látok. A mi családunkban soha nem volt szájrapuszi szülő-gyerek között, csak szülő-szülő között.
2013. jan. 20. 23:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%

Ó Istenem nem tudom miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Aki azt írta korcsulunk csak mert a gyermekünk szájára adunk puszit ... hát én meg azt gondolom Te vagy a korcs ha ilyen gondolataid támadnak.

Na persze, az sem mindegy hány éves gyermekről van szó. Természetesen az "beteges" ha egy 17 éves lánynak az apja puszit ad a szájára. Ez oké. Nekem is sok minden kiveri a biztosítékot, de azért az nem tartozik ezen dolgok közé, hogy a 16 hónapos lányomat NÉHA szájon puszilom.

Nem higiénikus? Hát, az emberi szájban több millió baktérium van ez tény, de ugyanannyi baktérium van az én számban, mint egy gyermekében én ezt így gondolom.

Felháborító számomra, hogy már ebből is ügyet lehet csinálni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan neveli a gyermekeit, hogy ad -e a szájukra puszit vagy sem. Van akinél ez is a szeretetének egyik kifejezőeszköze. Ez legyen egy szülő-gyerek kapcsolatban a legnagyobb probléma!

2013. jan. 25. 20:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

20:28

Hát persze!

Ha az anya csinálja, az mindig normális...

(Nagyon beteg vagy!)

2013. jan. 25. 20:41
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem és eszembe sem jutna direkt a szájára adni puszit a kislányomnak. Nem azért, mert bacik vannak a számban, hanem mert ez nekem furcsa.
2013. jan. 25. 21:38
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
A száj csók, szexuláis intim kapcsolat. Nem való saját gyereket se szájon csókolni. Valahogy számomra bizarr az egész. Konzum nem engedi magát lesmárolni, mert az intim rész még neki is. Valamikor a TV-ben volt erről beszélgetés egy prostival
2013. jan. 25. 21:47
 25/31 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk sose volt szokás. Sajnos sok szülő nem tudja, de elég komoly pszichoszexuális zavarokat okozhat a gyerekben ez a fajta puszi. Nem mondom, hogy mindben, s nem is biztos, hogy kiderül, hogy a szájra puszi volt az oka, de sajnos előfordul.
2013. jan. 25. 22:08
 26/31 anonim ***** válasza:
80%
Nem arról van szó, hogy ha az anya csinálja az mindig normális. Egy 1-2 éves pici gyermeknél bármelyik szülőtől kapja is a PUSZIT (nem pedig csókot!) az szerintem teljesen normális. Én már idősebb koromban nem adtam a szüleim szájára puszit, de valószínűleg ez az ember számára a neveltetéséből adódóan normális vagy nem normális. Én emlékszem, hogy kisebb koromban kaptam puszit Édesanyámtól a számra, Édesapámtól nem, de idősebb koromban már ha kérte, kellemetlennek, zavarónak éreztem, nem is adtam. De tudtam, hogy csak szeretetből adná ... Nem lettem ettől beteg vagy esetleg lelkileg sérült ember ... Még most én is adok a kislányom szájára puszit, nem gyakran mert én sem rajongok a dologért, de van, hogy Ő odahajol hozzám és kéri, néha a szájára adom. Van, hogy az apja is megpuszilja a száján, ez Neki is a családjából "jön" ugyanis Őt rendszeresen szájon puszilta az anyukája kisebb korában. (Ő sem beteg ember!!) Náluk például az egymás előtti meztelenkedés sem cikis, kellemetlen dolog ... Na én például ezt nem tudtam volna elképzelni otthon! De vannak családok ahol ez elfogadott. Én ezért őket nem nyilvánítottam beteg, nem normális, gusztustalan embereknek. Úgy vélem, máshol kezdődik az ember ilyesfajta megítélése! Egy gyermeknek a szájára adott puszi onnantól számít gusztustalannak vagy undorítónak ha valóban van benne szexuális indíttatás ... Ameddig csak egyfajta kinyilvánítása a szeretetnek, addig én semmi rosszat nem találok benne ilyen pici korban. Idősebb korban már nekem is kicsit fura látvány volna!
2013. jan. 25. 22:10
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
#26, én akkor láttam ilyet először, mikor az exem, aki akkor 28F volt, bemutatott a szüleinek. Konkrétan kezet fogott az apjával, közben odanyomtak egymásnak egy szájra puszit, anyuka mindjárt kettőt is kapott a kicsi fiától. Hát, azt hittem, hogy elájulok, mondom, ha engem lekap a fater, még meg is pofozom... Ott álltam, csak néztem, hogy te úr Isten, hova kerültem?! Jó távolról kezet fogtam mindenkivel, közben a másik kezembe köhögtem össze-vissza, hogy én milyen beteg vagyok, jajjj! Szerintem akárhány éves gyereknek adják, beteges... Én is jártam úgy, mikor kicsi voltam, hogy véletlen valamelyik szülőmet vagy a tesómat szájon pusziltam, mert úgy fordult. Fujjogtunk is utána rendesen, főleg bátyámmal, szüleimnek csak annyit mondtam, hogy bocsi, és kész. De amikor valaki direkt így köszönti a gyerekét, hát attól szavam is eláll... 27N
2013. jan. 25. 22:18
 28/31 anonim ***** válasza:
77%
Kedves 27-es, azt már én is undorítónak tartom ha egy kamasz, vagy egy felnőtt ember szájra puszival köszön a szüleinek, testvéreinek. Én csak a csecsemőknél tartom elfogadottnak. Szerintem az annyira ártatlan és tényleg csak szeretetből szól, hogy nem tudom undorítónak tartani...
2013. jan. 25. 22:21
 29/31 anonim ***** válasza:
75%
ebda(nem)
2013. márc. 16. 19:56
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem. Kiskoromban anyukámmal előfordult. 3-4 éves lehettem . Valahogy természetes volt,nagyon szerettem és szeretem is édesanyám,semmiféle perverzió nem volt benne .. én nem teszem,nálunk már nem szokás. De eléggé túl van ez lihegve,kb minden héten van róla egy kérdés..én nem lettem sem lelki sérült,se szexuálisan aberrált ettől .
2013. márc. 17. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!