Ti szájoncsókoljátok a gyerekeiteket?
Ó Istenem nem tudom miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Aki azt írta korcsulunk csak mert a gyermekünk szájára adunk puszit ... hát én meg azt gondolom Te vagy a korcs ha ilyen gondolataid támadnak.
Na persze, az sem mindegy hány éves gyermekről van szó. Természetesen az "beteges" ha egy 17 éves lánynak az apja puszit ad a szájára. Ez oké. Nekem is sok minden kiveri a biztosítékot, de azért az nem tartozik ezen dolgok közé, hogy a 16 hónapos lányomat NÉHA szájon puszilom.
Nem higiénikus? Hát, az emberi szájban több millió baktérium van ez tény, de ugyanannyi baktérium van az én számban, mint egy gyermekében én ezt így gondolom.
Felháborító számomra, hogy már ebből is ügyet lehet csinálni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan neveli a gyermekeit, hogy ad -e a szájukra puszit vagy sem. Van akinél ez is a szeretetének egyik kifejezőeszköze. Ez legyen egy szülő-gyerek kapcsolatban a legnagyobb probléma!
20:28
Hát persze!
Ha az anya csinálja, az mindig normális...
(Nagyon beteg vagy!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!