Nektek milyen a kapcsolatotok a keresztszülőkkel?
Nekem nagyon rossz. Gyerekkoromban sosem vittek sehova. Csak akkor jöttek látogatni, ha nagyon muszáj volt. Azonban mostanában még annyit sem tesznek meg, mint régen. Születésnapomkor nem köszöntöttek fel sem engem, sem a tesóimat, még karácsonykor sem hívtak fel. Félreértés ne essék, nekem nem kell az ajándék. Csak bosszantónak találom, hogy amikor nekik kell valami, akkor jönnek és kikövetelik, ők meg már az alapvető dolgokat sem teszik meg.
Ez nem normális dolog, ugye? Vagy csak én gondolom így?
Csak keresztanyám van, de vele a lehető legrosszabb.
Meghalt a kutyám (beteg volt), és abban az időben folyamatosan kántálta, hogy ha jobban vigyáztam volna rá... Meg ha nem nyírom ki...
Folyamatosan k*rvának, r*bancnak hív, pedig nem pasizok, nincs pasim, csak egyetlen egy fiú barátom.
Sokszor hív, hogy vigyázzak a gyerekeire (7 és 4 évesek). Ez még nem is akkora baj, de van neki egy velem egy idős fia, ő is vigyázhatna rájuk, jobban kijönnek a kicsik vele, én pedig nem bírom azt az örökös hisztit, visítozást.
Ha átjön hozzánk, akkor is mindig van rám legalább 1 ellenséges szava.
Rohadtul belefáradtam ebbe.
16/L
Előző vagyok.
Természetesen úgy kapom a ler*bancozást, hogy neki közben van egy férje, és mellette 2-3 pasija legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!