Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Se veled, se nélküled kapcsola...

Se veled, se nélküled kapcsolat. Ha voltatok már ilyenben, végül, hogy alakult a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Most pont ebben a fázisban van a kapcsolatunk, és nem tudom mi lenne a jó döntés.

2013. jan. 14. 09:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
nélküle.
2013. jan. 14. 09:07
 2/19 A kérdező kommentje:
Végül miért alakúlt úgy, hogy nélküle?
2013. jan. 14. 09:10
 3/19 anonim ***** válasza:
Szintén nélküle.
2013. jan. 14. 09:14
 4/19 anonim ***** válasza:
56%

2

Nekem foglalt volt az illető, és nem a szokásos se veled-se nélküled fejezet volt, hanem a gyerekem miatt..az ő érdekében léptem, mert a másik fél nagyon befolyásolható volt+egyebek-de ez nem publikus...

2013. jan. 14. 09:17
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nélküle. Azért lett vége, mert első szerelem volt, azt hittük örökké tart, de a tény az, hogy azért voltunk együtt négy évig, mert két évig azzal áltattuk magunkat, hogy az első örökké fog tartani. Nem illettünk össze, csak ez volt az első kapcsolatunk, ami össze is jött. Azóta megtaláltam a párom. De sajnálom azt a két évet, amit elhúztunk, felesleges volt és csak megutáltuk egymást.
2013. jan. 14. 09:31
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Összeházasodtunk :)

2 évnyi együttélés után éreztem úgy hogy a párom egyszerűen önző, csak magával törődik és meguntam hogy soha nem járunk el közösen sehova.

Kicsaptam a hisztit, a fejéhez vágtam minden sérelmemet, és elmentem járni egyet.

Közben rájöttem hogy az én készülékemben van a hiba :)

Nem alakult túl jól az életem, meg is betegedtem, besavanyodtam. Már nem tudtam értékelni a párom lépéseit, a maga kis különleges életszemléletét, ami miatt pont hogy megszerettem.

Nem csak miatta nem jártunk sehova, hiszen nekem eszembe sem jutott soha kezdeményezni, csak azt vártam hogy ő induljon már el valamerre.

Sunyiban szerveztem egy hosszú wellness-hétvégét, jól éreztük magunkat és helyreállt a kapcsolatunk is.

Azóta nincs probléma, pedig eltelt újabb 1 év :)

Mielőtt megkövezzük a másikat, érdemes tükörbe néznünk.

Azt sem árt figyelembe venni, hogy ha az élet más területén problémáitok vannak, az kihat a kapcsolatra is.

Ha mindezeket helyretetted magadban, már tisztán látszik hogy érdemes-e együtt maradni :)

2013. jan. 14. 09:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
3 év után szakítottunk, fél évre rá összejöttünk mert nem tudtuk elfelejteni a másikat de sajnos újabb egy év elteltével végleg szakítottunk. Azóta nincs semmilyen kapcsolatunk egymással. A Se vele se Nélküle kapcsolat véget ért csak addig tartott mig voltak érzelmeink a másik iránt, a kiábrándulás véget vetett a dolognak. Pedig azt hittem lelki kapocs van köztünk ebből a furcsa kapcsolatból kifolyólag de úgy tünik mégsem ha ilyen könnyen véget ért.
2013. jan. 14. 10:04
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nélküle.

Miért? Mert rájöttem hogy jobban érzem magam amikor nem vagyunk együtt.Jó döntés volt,azóta megtaláltam azt az embert,akivel csak a "csak vele" állapot van.

2013. jan. 14. 10:22
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
2 évig játszottunk ilyent. Egyszer csak be sokalltam, és meg mondtam hogy vége, nem akarok így élni tovább. :D Azóta szingli vagyok, de nagyon boldog.
2013. jan. 14. 10:33
 10/19 A kérdező kommentje:

Mi ha külön vagyunk akkor kb. az van, hogy vagy hiányzik, vagy nem.

Ha együtt is vagyunk olyan semmijen szinte az együtt töltött idő.

Eléldegélünk egymás mellett, és ennyi.

Annyira ellaposodott a kapcsolatunk, hogy hihetetlen, szexuális életünk? a béka feneke alatt. Semmi közös program, csak a szürke hétköznapok, na meg hétvégék.

2013. jan. 14. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!