Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha kialakulóban van egy kapcsolatotok, akkor mennyire vagytok "hűségesek" a leendő partneretekhez?
Ez attól függ, hogy milyen kapcsolatra számítok.
Ha úgy érzem komoly kapcsolat lenne, s szeretnék az illetővel együtt lenni biztosan, akkor csak ő létezik.
Ha úgy érzem ő nem gondolja komolyan, meg én sem, akkor lehet körbenézni másfelé.
22/L
Száz százalékosan. Komolyan veszem az ilyesmit, másképp nem érdemes hozzáállni. Bár a jelenlegi kapcsolatom (nemsokára házasság) előtt csak két fiúval találkozgattam, de nálam alap, hogy ha egy fiúval ismerkedek, akkor csak ő létezik, csak rá figyelek mindaddig, amíg valamiért úgy nem alakul, hogy elválnak útjaink.
Amikor vőlegényemet megismertem, és még randira se hívott el, volt egy másik srác, akivel addig kerülgettük egymást, volt egy kis szikra. Amint megismertem őt, ezt a srácot azonnal elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!