Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Se veled, se nélküled kapcsola...

Se veled, se nélküled kapcsolat. Ha voltatok már ilyenben, végül, hogy alakult a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Most pont ebben a fázisban van a kapcsolatunk, és nem tudom mi lenne a jó döntés.

2013. jan. 14. 09:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez nem se veled, se nélküled kapcsolat. Annak pont az lenne az ismérve, hogy szenvedélyes szex, lángoló érzelmek, miközben kínozzátok egymást, mert valami meg nagyon nem stimmel.

A ti kapcsolatotok egyszerűen lapos, unalmas, amiben megszokásból vagytok benne. Ebben az esetben inkább adjatok egymásnak esélyt, hogy boldogok legyetek mással, akivel összeilletek.

2013. jan. 14. 10:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Voltunk már külön is, kb 2-3 hónapig. Utánna nagy egymásra találás, utánna ugyan a,z mint előtte.

Valószínű ez lesz nemsokára....

2013. jan. 14. 11:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha szakítani nem akartok mert nem bírjátok egymás nélkül (még-lehet majd eljön az az idő is) próbáljátok meg feldobni a kapcsolatot. Otthon ülésnek sem kell feltétlenül unalmasnak lennie.
2013. jan. 14. 11:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen mi is összeházasodtunk,de igazán nálunk a távolság volta baj ,ezért martuk egymást. Most boldog házasságban élünk ,és egy hat hónapos kisfiúnk van. És biztos vagyok benne hogy nagyon kevesen mondhatják el hogy ,ennyi szeretetet,megértést,és lelki támogatást kapnak mint én.
2013. jan. 14. 11:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért pontoztátok le 6-t?Annyira igazat ír.
2013. jan. 14. 11:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Vele. Sokszor elsodort már minket az élet, és valahogy mindig újra egymás mellett kötöttünk ki... Fiatalság, bolondság, majd pár év múlva remélem azt nyilatkozhatom, hogy együtt élünk, minden oks, tervezzük az életünket, stb :)

A 6-os története szerintem is szenzációs, elgondolkodtam én is sok dolgon ahogy olvastam! Köszönöm hatos, lehet te mentetted meg a kapcsolatomhoz való hozzáállásomat! :)

2013. jan. 14. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egy évig voltam ilyen kapcsolatban. Az elején minden szép és jó volt, ahogy az lenni szokott. Aztán a párom három hónap után elkezdett bizonytalankodni, hogy biztos jó lesz nekünk együtt? Mi van ha mégsem lesz olyan jó együtt, ahogy azt elképzeltük? Meg azt mondta, hogy felszállt nála a rózsaszín köd. Szakítottunk. Majd'belehalatam, de mit tudtam volna tenni? Két hét sem telt el és ki akart békülni. Én belementem, mert szerettem. De nem alakultak valami fényesen a továbbiak. Tulajdonképpen ő végig azon vacilált, hogy most szerelmes-e belém vagy sem. A hétköznapjaiba nem vont be, alig beszélgettünk az érzéseinkről, csak úgy sodródtunk az árral, hogy majd lesz valahogy. Egy év elteltével nagyon meguntam ezt az állapotot és leültem vele megbeszélni a dolgainkat. Közöltem vele, hogy nekem ez így nem jó. Annyit kértem mindösszesen, hogy töltsünk együtt több időt és kicsit többet törődjön velem. Semmi változás nem lett. Két héttel ezután megismerkedtem valakivel és megmondtam a páromnak, hogy szakítsunk, mert ennek így nincs értelme. Szakítottunk is, elfogadta meg minden, de most újra elkezdett teperni értem.

Röviden ennyi, szóval nálunk vége lett.

2013. jan. 14. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:

"Akkor ez nem se veled, se nélküled kapcsolat. Annak pont az lenne az ismérve, hogy szenvedélyes szex, lángoló érzelmek, miközben kínozzátok egymást, mert valami meg nagyon nem stimmel. "

Ezzel is egyet értek.. Utolsó voltam. Nálunk ez van/volt mindig is.. Ha külön voltunk, szex előfordult, mert azzal sose volt különösebb gond.. Lelki összehangolódásban voltak hézagok mindig is amit igyekszünk megoldani jelenleg is.

2013. jan. 14. 14:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Nélküle!

15 évesek voltunk, amikor összejöttünk, együtt voltunk másfél évig, amolyan első szerelem volt, de nem feküdtünk le. Haragudtunk egymásra, ki nem állhattuk egymást szakítás után. Ezután nekem volt egy rövidebb kapcsolatom, majd ennek is vége lett. Nemsokkal ezután (ekkor már 20 voltam) összefutottunk egy buszon, beszélgettünk majd újra felvettük a kapcsolatot. Bár ne tettük volna:) Mivel nem feküdtünk le mikor fiatalabbak voltunk, nagyon kíváncsiak voltunk egymásra, talán ez volt a mozgatórugója az egész újrakezdésnek. Lefeküdtünk, majd idővel jöttek a problémák, amivel már nem tudtunk megbírkózni. Rájöttem, hogy semmit sem változott és teljesen más arcát mutatta nekem. Ugyanolyan sértődős, gyerekes maradt. Fél évig bírtuk egymással, de nagyon nyögvenyelős volt mindvégig.

A szakításunk óta nem is beszélünk egymással, úgy tudom messzire költözött. ennek már 3 éve.

2013. jan. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!