Honnan tudtad a kapcsolatotok elején, h a párod tényleg
nagyon szeret?
Figyelt kérdés
miből érezted az első hónapokban?
2013. jan. 10. 23:54
1/9 anonim válasza:
Pont onnan, hogy éreztem. Ha megtapasztalod mindkét fajta párkapcsolatot akkor ezt nagyon nem kell magadnak magyarázni, hogy miért... érzed rajta és kész.
2013. jan. 10. 23:57
2/9 anonim válasza:
Csillogott a szeme, amikor együtt voltunk.
2013. jan. 11. 01:35
3/9 anonim válasza:
Ki is mondtuk mindketten, hogy szeretlek, meg abból, ahogy rád néz, látod, ahogy csillog a szeme, vágyakozik utánad, hozzádér, amikor csak tud, és mindenkinek legszívesebben mutogatna, annyira büszke rád. Istenem, most feljöttek a régi emlékek :')
2013. jan. 11. 02:18
4/9 anonim válasza:
Áradozott arról, hogy neki mennyire tetszik bennem ez meg az meg amaz, aztán kibökte, hogy szeret...ez a megismerkedésünk utáni második napon volt. És azóta is írja/mondja/érezteti folyamatosan. Szóval a kezdetektől sem fért hozzá kétség, hogy belém esett... :) és viszont.
24N
2013. jan. 11. 06:15
5/9 anonim válasza:
Mindig velem volt, ha tehette, szó szerint csillogott a szeme, fogta a kezem, el nem engedte volna. Látni egy szerelmes férfi szemében, hogy boldog :) nem kellenek hozzá szavak. Nem mindenki tudja megfogalmazni , amit érez.
2013. jan. 11. 08:23
6/9 anonim válasza:
Éreztette mondta,velem akart lenni ,amikor csak tudott jött hozzám,telefonált,sms-t küldött,vagy éppen msn-en beszéltünk.Nagyon éreztem,hogy akar engem és hogy belém esett,és még soha annyi bókot nem kaptam férfitól mint tőle,egyszerűen szépnek érzem magam vele,mert ő elhitette velem,és szebb a világ mióta együtt vagyunk.:)
2013. jan. 11. 11:38
7/9 anonim válasza:
-éreztem
-nem erőltette a szexet, és többször megmondta nekem, hogy csak akkor legyen, ha kész vagyok rá (szűz voltam, szóval ez azért sokat jelentett, főleg, ha a korunkat nézzük, mert majdnem 23 éves voltam akkor már)
-amikor beteg voltam, lelkiismeretesen ápolt, és láttam rajta, hogy aggódott
-mindig próbált kedveskedni
2013. jan. 11. 14:00
8/9 anonim válasza:
Kb. egy hónapja ismertük egymást, mikor nekem nőgyógyászati betegségem lett és fájt a hasam is miatta. Ekkor ő nem nyomult rám, azt mondta, hogy szó sem lehet róla, hogy "úgy" hozzám érjen, amíg rendbe nem jövök. Meg még sok más dologból, figyelmes volt velem, egyre többet akart velem találkozni, közös programokat szervezett, amikről tudta, hogy szeretem őket. Azóta már a Férjem! :)
2013. jan. 11. 22:21
9/9 anonim válasza:
A hétköznapi figyelmességekből minden kiderül.
Pl.együtt esztek és megkérdezi, hogy kérsz e még, vág neked kenyeret,megmelegíti az ételt, ha módotok van együtt aludni akkor megágyaz neked, vagy megkérdezi szomjas vagy e.
Tapasztalatom szerint, ha egy pasi nem szeret, akkor ilyen dolgokkal nem is fárasztja magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!