Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a párommal? Az...

Mit csináljak a párommal? Az utóbbi időben nagyon igénytelen lusta és unalmas lett, sokszor már undorodom tőle! Elhagyjam?

Figyelt kérdés

6,5éve vagyunk együtt nem vagyunk házasok,és van egy 3éves kislányunk. Soha nem volt egy nagy társasági ember,nem "mászott hegyet" de én elfogadtam,normális volt! Viszont amit az utóbbi 1-2évben művel az szánalmas,totál kiábrándító!:(((

Ha rajta múlna egész nap ki sem mozdulna a lakásból,munkán kívül nem megy sehova. Állandóan könyörögni kell neki hogy emelje már meg magát,legalább a gyerekkel menjen már egy kicsit! Tömegben pld bevásárlóközpont ahol sokan vannak rájön az "agybaj",teljesen ki kell magából szinte vérben úszik a szeme. Járok a gyerekkel játszóházba és szegény nem egyszer kérte az apját hogy ő menjen vele,de nem hajlandó hiába mondom hogy nem kell csinálnia semmit,nem hatja meg hogy a gyerek könyörög neki!:( Azonkívül idegenekhez szinte nem mer hozzászólítani,sokszor már én szégyellem magam ha megyünk valahova és nő létemre nekem kell "megszólalni".

A másik az állandó fingása!:((( Hányingerem van tőle szó szerint,de ő csak vigyorog rajta,szerinte ez azt jelenti hogy "mennyire egészséges és jó az emésztése". A szex nekem nem megy(legalábbis vele),egyszerűen nem kívánom!

Kérlek titeket NORMÁLIS válaszokat/tanácsokat írjatok,bunkóságokra nem vagyok kíváncsi!!!

Ja és azzal is tisztában vagyok hogy orvoshoz kellene mennie,és nem egyszer mondtam neki,de mereven elzárkózik szerinte minden OK-nála én vagyok a hülye!

2013. jan. 20. 23:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Pszichológus vagy pszichiáter. Lehet kezdődő skizofrénia, nálunk volt a családban.
2021. jún. 19. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!