Mit csináljak a párommal? Az utóbbi időben nagyon igénytelen lusta és unalmas lett, sokszor már undorodom tőle! Elhagyjam?
6,5éve vagyunk együtt nem vagyunk házasok,és van egy 3éves kislányunk. Soha nem volt egy nagy társasági ember,nem "mászott hegyet" de én elfogadtam,normális volt! Viszont amit az utóbbi 1-2évben művel az szánalmas,totál kiábrándító!:(((
Ha rajta múlna egész nap ki sem mozdulna a lakásból,munkán kívül nem megy sehova. Állandóan könyörögni kell neki hogy emelje már meg magát,legalább a gyerekkel menjen már egy kicsit! Tömegben pld bevásárlóközpont ahol sokan vannak rájön az "agybaj",teljesen ki kell magából szinte vérben úszik a szeme. Járok a gyerekkel játszóházba és szegény nem egyszer kérte az apját hogy ő menjen vele,de nem hajlandó hiába mondom hogy nem kell csinálnia semmit,nem hatja meg hogy a gyerek könyörög neki!:( Azonkívül idegenekhez szinte nem mer hozzászólítani,sokszor már én szégyellem magam ha megyünk valahova és nő létemre nekem kell "megszólalni".
A másik az állandó fingása!:((( Hányingerem van tőle szó szerint,de ő csak vigyorog rajta,szerinte ez azt jelenti hogy "mennyire egészséges és jó az emésztése". A szex nekem nem megy(legalábbis vele),egyszerűen nem kívánom!
Kérlek titeket NORMÁLIS válaszokat/tanácsokat írjatok,bunkóságokra nem vagyok kíváncsi!!!
Ja és azzal is tisztában vagyok hogy orvoshoz kellene mennie,és nem egyszer mondtam neki,de mereven elzárkózik szerinte minden OK-nála én vagyok a hülye!
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyunk házasok,és amikor megismertem nem volt ilyen!!! Talán az anyagi gondjaink miatt is lett ilyen ami mostanában elég kemény,de ez akkor sem mentség mert én ugyan úgy benne vagyok.:(
A gyerekkel foglalkozik és szereti is,csak bent a lakásban. Eljár dolgozni és ennyi! Nem járunk sehova,ha valahova nagy ritkán elmegyünk (a gyerek miatt),azt is én harcolom ki. Ő magától soha semmit nem szervezne!:(((
Azzal is tisztába vagyok hogy depressziós,vagy pánikbeteg,de ő nem hajlandó beismerni. Nem egyszer mondtam hogy menjen orvoshoz,de nem én vagyok a hülye. Azt is mondtam ha én is ilyen szerencsétlen lennék mint ő mi lenne a gyerekkel,és még ő van felháborodva.....
"Azzal is tisztába vagyok hogy depressziós,vagy pánikbeteg,de ő nem hajlandó beismerni. Nem egyszer mondtam hogy menjen orvoshoz,de nem én vagyok a hülye. Azt is mondtam ha én is ilyen szerencsétlen lennék mint ő mi lenne a gyerekkel,és még ő van felháborodva....."
Figyelj. Az igénytelenség és a depresszió két külön dolog. Az, hogy az orrod alá fingik, az csupán egy undorító, rossz szokás, amiről le kell beszélned.
A depresszió/pánikbetegség más dolog. Egy beteg nagyon nehezen látja be, hogy segítségre van szüksége. Egyrészt türelmesnek kell lenned vele, mert ahogy én látom, te eléggé agresszívan és rosszindulatúan bánsz vele, ha valamilyen probléma adódik. Ez egy beteg emberen NEM segít. Nem mondom, hogy a seggét kellene nyalni, de szépen értelmesen, érvekkel el kellene neki mondani, hogy miért gyanakodsz arra, hogy segítségre lenne szüksége. Nyugodtan elmagyarázhatod neki, hogy a közös életetek így nem fog működni, és hogy nem neki akarsz rosszat azzal, hogy pszichológushz küldöd, hanem segíteni akarsz. AKár felajánlhatod azt is, hogy menjetek párterápiára közösen, hogy ne érezze egyedül hülyén magát.
De ha leüvöltöd, hogy lusta meg semmirekellő, csak még jobban magába fog fordulni.
" Egyrészt türelmesnek kell lenned vele, mert ahogy én látom, te eléggé agresszívan és rosszindulatúan bánsz vele, ha valamilyen probléma adódik. Ez egy beteg emberen NEM segít."
Hogyan lehet valakin segíteni aki egy kicsit sem képes belátni hogy baja van??? Éppen eleget kértem már szépen,könyörögtem is!!! Meddig csináljam még? Véges a türelmem,és jó hogy agresszív és rosszindulatú leszek ha nem képes belátni hogy baja van. Ha csak szóba hozom támad,és engem mond el mindenféle pszhiopatának!:(
Örülök neki hogy ennyire átlátod a helyzetünket!
Leírtam 1-2éve ilyen,előtte nem volt!!! Akkor én is ennyi ideje vagyok házisárkány?
Fingik mint mindenki más,sőt én is szoktam,de mostanában már állandóan,és vigyorog rajta! Elmeséli hogy a munkatársai hogy szidták hogy az orruk alá dörgetett! Szerinted ez vicces,és nem undorító??? Sokszor nem tudom eldönteni hogy gáz volt vagy befosott a hangból,és ezt nagyon nem tartom viccesnek!!! Mikor a 3éves lányunk kiabál hogy "apa fingott",és ezt bárhol.....
Meg mi az hogy én hagytam neki,te észnél vagy egy 35évesről beszélünk?!
Én is járok dolgozni mellette a gyerekkel való minden teendő rám hárul,mert ha az apján múlna szegény egész nap be lenne zárva a lakásba!:((( Arra nem volt képes hogy elvigye a gyereket a fogorvoshoz,pedig otthon volt a rossz idő miatt nekem kellett szabit kivenni.
Nem azt várom hogy bólogassatok minden szavamra,csak tanácsot kérnék!
Meg azt mond már el nekem kedves 73%-os te hogy vinnéd el orvoshoz???
Ha magától nem hajlandó?
Nem látja be hogy baj van?
Ha a beszélgetések,kérések,könyörgések sem szépen,sem csúnyán nem érnek semmit(mert elhiheted hogy szépen is kértem sőt könyörögtem is)!
És mindig ha felhozom az a válasza hogy menjek én!
A férjed a depresszió elején van. Ne legyél vele türelmes, mert attól csak rosszabbodik! Tapasztalatból mondom. Akinek elfogadják a hülyeségeit az még jobban belesüllyed.
Szerintem az is lehet hogy valami fizikai baja van. A másik meg én a helyedben legyőzném magamban az ellenállást, (akár megnéznék pár nekem tetsző szexvideót), és szexelnék vele, majd szex után próbálnám rávenni dolgokra. Lehet hogy nála ez működne, nem tudom, az én férjemet olyankor szinte bármire rá lehet beszélni. Tele van szerelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!