Igaza van apának? Normális, hogy ezért utálja a páromat?
Azt még az elején leírom, hogy apám imád csicskáztatni mindenkit, lusta bemenni a 3 méterrel arrébb lévő szobába a telefonért, inkább kihozatja mással.
1,5 éve vagyok együtt a párommal, minden hétvégén itt van nálunk.
Nyáron az a baja apának, hogy nem nyírja le a füvet, most télen, hogy nem hord be fát, nem lapátolja el a havat.. De még SOSEM kérte meg rá! Múltkor is azt mondta, hogy "jól esett volna, ha ellapátolod a havat".
De most komolyan, heti 2, max 3 napot vagyunk együtt, és akkor is nyírjon füvet (legalább 1,5 óra), meg lapátoljon havat?
Bezzeg azt sosem hozza fel, hogy felkeltünk hétvégén korán, hogy behordja a párom a fát, és végül SEMMIT sem kellett segítenie... Ez valahogy elfelejtődött...
Szóval utálja a páromat emiatt. Normális ez így? Ráadásul a párom nem tudja, hogy apa épp milyen fát akar behordani, tehát vele kéne mennie, de ha apa nem szól, a páromnak figyelnie kéne, hogy apa mikor megy ki fáért?!?! Ez nevetséges szerintem!
Amúgy anyám szerint is csak kötekszik és sose lenne jó, bárit is csinálna. Ezt akkor mondta, amikor apám beszólt a páromnak, hogy miért nem megy ki segíteni a kertbe. Tudtuk, hogy ez lesz, és direkt figyelte anya, hogy apa mit csinál kint. Konkrétan csak járkált jobbra-balra, beszélt a szomszéddal, leült cigizni. Ennyi volt a nagy kerti munka.
De ha a párom kiment volna, tuti, hogy lett volna munka neki, közbe meg apám üldögélt volna.
A normális szó sosem használ, de ebben az esetben a veszekedés sem.. Mondjuk máskor se nagyobb. Legalább 3x veszekedtem vele emiatt, anya is mellém állt. Végül lerendezte apa a vitát annyival, hogy "akkor csináljatok amit akartok".
Mindig ezt mondja, aztán meg ugyanúgy kötekszik tovább..
7 hónap múlva elköltözök a páromhoz, és onnantól megszűnik ez a probléma.. De az előbb hallottam, hogy megint szidta anyának a páromat, hogy "jól meg fogja szívni ezzel a sráccal", és még hasonlók.. Én szeretném fent tartani a jó viszonyt, de így nem fog menni.
És majd ha áthívom őket ebédre, előre látom, hogy mi lesz... Mik ez a bútorok, de kicsi a lakás, "ejj lányom kellett neked ide költöznöd??"...
Tudom, de szeretném elhinni, hogy nem így van.. Nem tudom, miért utálja ennyire. Anya szerint a párom nem tehet róla, de hát valamivel csak "kiérdemelte".. :( Én sem utálok ok nélkül embereket..
És akkor csodálkoznak, hogy miért vagyok ingerült, meg feszült hétvégente.. Amikor apámmal egy légtérben vagyunk, folyton ezen kattog az agyam, hogy nehogy csináljon valamit a párom, amiért apa megalázhatja, beszólogathat neki.. Amikor véletlen kiborított egy pohár vizet, inkább azt mondta, hogy én voltam, hogy ne őt alázza ezért is.
Egész hétvégén ezen jár a fejem, nem tudok kikapcsolódni
*mondtam
Tehát én mondtam, hogy kiborítottam, még mielőtt a párom megszólalhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!