Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem beleszeretett egy...

Férjem beleszeretett egy másik nőbe. Mit tegyek, ha nem hagy el, nem akar semmit csinálni, de láthatóan őt szereti?

Figyelt kérdés

A férjem tavaly beleszeretett egy másik nőbe, ezt kb. 2 hónapja mondta el úgy, hogy leültünk és elmondta, hogy nem akarja, hogy másképp tudjam meg vagy netán mástól, beszélnünk kell. Nagyon fájdalmasan érintett, azt hittem, belehalok, pedig már elég régóta éreztem, hogy valami nincs rendben köztünk. Kérdeztem, hogy mit akar ettől a dologtól, lefeküdt-e vele, azt mondta, hogy nem és próbál túllépni a dolgon, mert fontos neki a családja.

Azóta, 2 hónapja élünk így. Az egyik munkatársától megtudtam, hogy ez nyílt titok volt a kollégák között, a nő egy 27 éves táncosnő. Mondhatnám, hogy nekem ez az egész nagyon megalázó, de még reménykedtem, hogy a családunk érdekében rendbe jönnek a dolgok. Itthon semmi nem változott, ő sem beszél róla, én sem kérdezem, de látom rajta, hogy szenved, ahogy én is. Már nem tudom, van-e értelme együtt maradni a gyerek miatt, vagy komolyan gondolta-e, hogy ő velünk akar maradni. Azt sem tudom, hogy tényleg nem csalt-e meg, bár az érzelmi dolog ennél is rosszabb.

Volt valaki hasonló helyzetben, ahol rendbe jöttek a dolgok? Vagy ennek ilyen körülmények között már nincs értelme?

2013. jan. 19. 18:08
1 2 3 4
 31/31 krizsobogi válasza:

Szia.

Én is néhány hete kerültem ugyan ebbe a cipőbe.

Bár az én férjem tagad hogy nem sóvárog más után én mégsem hiszek neki. Folyamatosan chat el meg telefonál, a facebookon lájkolják egymást. Ez eléggé rosszul esik nekem mondtam neki hogy hagyja abba mert zavar, de nem bír leállni. Azt mondja hogy csak beképzelem, meg hogy ők csak barátok. A másik nőnek is van családja meg gyereke. Már irtam a nőnek is hogy hagyják ezt abba. Most kb én vagyok a hipohonder feleség.

2016. jún. 2. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!