Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem beleszeretett egy...

Férjem beleszeretett egy másik nőbe. Mit tegyek, ha nem hagy el, nem akar semmit csinálni, de láthatóan őt szereti?

Figyelt kérdés

A férjem tavaly beleszeretett egy másik nőbe, ezt kb. 2 hónapja mondta el úgy, hogy leültünk és elmondta, hogy nem akarja, hogy másképp tudjam meg vagy netán mástól, beszélnünk kell. Nagyon fájdalmasan érintett, azt hittem, belehalok, pedig már elég régóta éreztem, hogy valami nincs rendben köztünk. Kérdeztem, hogy mit akar ettől a dologtól, lefeküdt-e vele, azt mondta, hogy nem és próbál túllépni a dolgon, mert fontos neki a családja.

Azóta, 2 hónapja élünk így. Az egyik munkatársától megtudtam, hogy ez nyílt titok volt a kollégák között, a nő egy 27 éves táncosnő. Mondhatnám, hogy nekem ez az egész nagyon megalázó, de még reménykedtem, hogy a családunk érdekében rendbe jönnek a dolgok. Itthon semmi nem változott, ő sem beszél róla, én sem kérdezem, de látom rajta, hogy szenved, ahogy én is. Már nem tudom, van-e értelme együtt maradni a gyerek miatt, vagy komolyan gondolta-e, hogy ő velünk akar maradni. Azt sem tudom, hogy tényleg nem csalt-e meg, bár az érzelmi dolog ennél is rosszabb.

Volt valaki hasonló helyzetben, ahol rendbe jöttek a dolgok? Vagy ennek ilyen körülmények között már nincs értelme?

2013. jan. 19. 18:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
11%
17-es: hogy mi mennyire fontos és értékes, az nem századfüggő. AZ alapértékek mindig ugyanazok maradnak. És a gyerek bizony fontos. De az egész téma hosszabb annál, hogy most belefogjak.
2013. jan. 19. 22:33
 22/32 anonim ***** válasza:
88%

Ha férjem beleszeretne mellettem más nőbe, abban a pillanatban elválnék. Akinek fontos a családja eleve nem szeret bele másba, bár úgy látom sokaknak ez elég természetes egy házasságban.

Hidd el, idő kérdése, hogy mikor szeret bele megint valakibe.

2013. jan. 20. 09:04
 23/32 anonim ***** válasza:
76%

tegnap 22:33

Igen, a gyerek a fontos, de a gyereknek csak árt, ha úgy nő fel, hogy anyucin egy darab mosoly sincs, anyuci üdvözli apucit, hogy hello, apuci úgyszintén, leül kajálni, mi volt melóba? semmi, aztán hallgatja a vitát, mert anyucinak valami nem tetszik és akkor már küldi is a táncosnőcskéjéhez apucit....és a többi.

Biztos jobb egy lelki szegény gyereket nevelni, mint egy normálisat, még ha külön külön is.

Mint írtam, ha a nők nem hisztiznek be és nem használják bosszúként a gyereket annak a gyereknek az ég világon semmi baja nem lesz, csak hát ma melyik nő nem teszi ezt?

Nem a válás okozza a sebeket a gyerekeknek, hanem nagyrészt a saját anyjuk.

2013. jan. 20. 10:06
 24/32 anonim ***** válasza:
74%

De bizony, hogy a válás nagy sebket okoz, ezen vitatkozni majdhogynem felesleges. De ha feltűnt, nem amellett érvelek, hogy mosolytalan anyukája legyen a gyereknek.

Minden kapcsolatban adódnak nehéz helyzetek, tévedés azt gondolni, hogy egy másikban nem lesznek.

És érzelmi megingás bekövetkezhet - van, amikor a kapcsolatot az egymásnak tett fogadalom/elköteleződés visz tovább. És persze nem jó a gyereknek mosolytalan, szomorú szülőt látni, de jó esetben ez lehet átmeneti időszak.

2013. jan. 20. 16:59
 25/32 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó, de azok a szülők akik tenni akarnak a kapcsolatért azok tesznek is.

Itt egyértelműen látszik, hogy a apa "feláldozta magát" és a boldogságát, csak hogy ne hulljon szét a család.

2 hónapja ebben a mosolytalanságban élnek és mint írtam, ha ésszel válnak az emberek a gyereknek semmi baja nem lesz.

2013. jan. 20. 17:23
 26/32 anonim ***** válasza:
azért sok válaszoló ne felejtse azt el, hogy a férj önszántából mondta el, és igen is én tisztelem azért, hogy a családját választotta, most mindegy, hogy miért. Szerintem őszintén mondja, hogy a családja fontos neki. Én a helyedben megpróbálnék elmenni egy romantikus hétvégére kettesben, gyereket lepasszolni, te is vedd elő a romantikusabb és nőiesebb éned, hátha sikerül még visszalopni a kapcsolatotokba a régi érzelmeket :) drukkolok, sok sikert! :)
2013. jan. 21. 15:15
 27/32 anonim ***** válasza:
A gyereknek mindenképpen baja lesz, ne áltassuk magunkat és egymást. Nyilván ettől függetlenül nem mindegy, hogy zajlik a válás.
2013. jan. 21. 15:42
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Szurkáld meg a ku.rvát, én azt tenném, de ez én vagyok;)
2013. máj. 26. 12:42
 29/32 anonim válasza:

Szia!

Én ugyan ebben vagyok jelenleg sajnos, és azt érzem belehalok, mert nagyon szeretem a férjemet. Mi 10 éve vagyunk együtt, és 2 gyerekünk van. A kicsi 3 hónapos.

9 hónapja szerelmes egy régi évekből ismerős nőbe. Annak is férje és gyerekei vannak. Egy hónapja derült fény erre. Bár, előbb is kérdezgettem, de tagadott. Szex egészen biztosan nem volt még köztük. Nekünk viszont jó a házaséletünk. Nem tudom mi less a vége, de megőrülök ha nem sikerül visszahódítanom. Érzelmet hogyan is lehetne??

2013. okt. 13. 11:35
 30/32 anonim válasza:
Sikerült visszaszerezni??
2016. ápr. 22. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!