Anyám benyújtotta a számlát, kifizessem neki?
Múlt héten volt a szalag avatóm,ahova eljött pár olyan rokon akik a ballagáson nem tudnak részt venni,így mst kaptam tőlük pénzt/ajándékot. Volt nálunk egy kisebb vacsora is utána.
Ma anyám oda adta a számlát h mennyi pénzel tartozok. 20.000Ft,a kosztümöm, 30 ezer ft a kaja a vendégeknek,10.000Ft a nővérem ruhája a szalagavatómra,6000Ft az ő cipője-a szalagavatóra vette,és még egy 10es a a nővérem és az fodrásza.
Én nem kértem h tartsunk ugymond bulit a szalagavató után,anyám találta ki,mert tudta h a ballagásomra azok a rokonok akik most ott voltak nem tudnak majd jönni.
A nővéremmel ezt annak idején nem játszotta el,h ki kellett fizetni a kosztümjét vagy a ballagási ebédjét.
Azt mondta ha nem fizetem neki ki akkor az életben ne várjak tőle semmit.
Szeritnem meg csináld azt, hogy ballagáson a rokonokkal leszel, esetleg utána egy kis valami (amúgy sütni nem tud sem anyukád, sem a nővéred?), utána go csajhoz (akár hivatásoshoz vagy a abrátnődhöz).
Egy jó dugással lezárod a cécót és kész.
Hát ha elmegyek dolgozni,akor tudok lépni, de ha ott maradok suliba OKJ-s képesítést szerezni akkor sajna nem.
ápolónőnek készülök,az most hiányszakma ugyis.
Szerintem egy gyerek anélkül is adna pénzt a szülőnek, hogy az kérné.
De amit anyud csinált az nagy pofátlanság.
Hát... Azt hittem anyám undorító viselkedését nem lehet alulmúlni, de ez már kezd azzal vetekedni.
Az én anyám azon vitázott, hogy mikor a vizsgáim alatt lázas beteg voltam, és mivel tanulnom kellett dolgozni sem tudtam, ezért kellett vegyen nekem szaros 1000 forintért lázcsillapítót, amit nem tudtam megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!