Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kifizessem a férjem részét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifizessem a férjem részét hitelből vagy átvállaljam az autó törlesztését?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam?Neki mindegy lenne,mert nullán lenne,mindkét esetben.Nekem hitelt kellene fel vennem,hogy fizetni tudjak neki.Az autó teljes mértékben az ő nevén van,eddig ő fizette a hitelt,ami havonta80000ft,még öt évig.Ha hitelt vennék fel az 40000ft lenne,húsz évig...Hogyan járnék jobban szerintetek.
2012. febr. 15. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem gond a 80E ft havonta akkor válaszd ezt a megoldást,mert 5 év,és lejár.

Ha gond a 80E ft,akkor vegyél fel,és 40Eft-ot kell kifizetned!

De 20év sok idő.Addígra mennyit fog érni az az autó?

2012. febr. 15. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
bocsánat, hogy beleugatok, de 60 hónapon (azaz 5 év át) 80 ezer forint nem más, mint majdnem 5 millió forint! nem kéne lecserélni az autótokat egy olcsóbb konstrukcióra? anyagilag jobban megérné szerintem.
2012. febr. 15. 13:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat,rosszul írtam.Van egy lakásunk,amit nem szeretnék eladni,hanem megbeszéltük,hogy én jelzálog hitelből kifizetem a férjemnek a részét...Ez havi 40000ft lenne húsz évig...Nehezen kapnék hitelt,mert még gyesen vagyok.Neki meg kellene a pénz,mert ki szeretné fizetni az autó hitelét,mert nem bírja már törleszteni.

Erre én említettem neki,hogy mi lenne ha én átvállalnám a kocsi hitelét és így rendeztük egymással az anyagiakat...mivel ő mindenképp nullán lenne,mert a kocsi nem ér már annyit,amennyi hitel van rajt(svájci frank).Én is nehezen fizetném,de talán a családom segítene....Mégiscsak 5évig kéne fizetni,nem 20évig...

Szerintetek,hülyeség lenne?

2012. febr. 15. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, én hülyeségnek tartom, egyszerűbb, ha hitelátvállalással túlad az autón, és máshogy rendezitek az anyagiakat
2012. febr. 15. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelzálog hitelből az autót?De akkor ott lesz a jelzáloghitel.Vagyis meg lesz terhelve a lakás! Egy autó miatt ezt nem szabad!
2012. febr. 15. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!