Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám benyújtotta a számlát,...

Anyám benyújtotta a számlát, kifizessem neki?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt a szalag avatóm,ahova eljött pár olyan rokon akik a ballagáson nem tudnak részt venni,így mst kaptam tőlük pénzt/ajándékot. Volt nálunk egy kisebb vacsora is utána.

Ma anyám oda adta a számlát h mennyi pénzel tartozok. 20.000Ft,a kosztümöm, 30 ezer ft a kaja a vendégeknek,10.000Ft a nővérem ruhája a szalagavatómra,6000Ft az ő cipője-a szalagavatóra vette,és még egy 10es a a nővérem és az fodrásza.

Én nem kértem h tartsunk ugymond bulit a szalagavató után,anyám találta ki,mert tudta h a ballagásomra azok a rokonok akik most ott voltak nem tudnak majd jönni.

A nővéremmel ezt annak idején nem játszotta el,h ki kellett fizetni a kosztümjét vagy a ballagási ebédjét.

Azt mondta ha nem fizetem neki ki akkor az életben ne várjak tőle semmit.

2013. jan. 19. 15:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
84%

Add vissza a rokonoknak a pénzt. Megérdemli anyád teljes mértékben, undorító amit csinál.

Érettségi után meg próbálj lelépni otthonról, munkát és albit találni mert anyád nem normális.

2013. jan. 19. 16:13
 22/65 anonim ***** válasza:
51%
Ááá, gyerekek, még saját magát is lejáratná szegény, ha visszaadná a rokonoknak a pénzt! Meg úgy mégis ki jár jól? Mert a Kérdező nem, az biztos! Ha az Anyjának nem adja oda, akkor meg lehet soha a büdös életbe nem kap tőle támogatást, és azért még bőven iskolába jár, ki tudja hány évig.. szóval szerintem is ebben az esetben az lenne a legideálisabb megoldás, ha adnál neki valamennyit, de nem a fent leírt összeget! Az azért baromi sok lenne.
2013. jan. 19. 16:17
 23/65 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gáz. Amikor az én szalagtűzőm meg ballagásom volt mi se álltunk jól anyagilag, de nem is rendeztünk ekkora bulit. Ha még normálisan kérne tőled, hogy adjál már x összeget kölcsön még adnék is neki, de így, szánalmas. Csak azt fizesd ki, amit tényleg rád szántak, a nővéred izémizéjét ne.
2013. jan. 19. 16:17
 24/65 anonim ***** válasza:
72%

Nem a fenét nem lenne megoldás.

Ne félj kapna az anyja a rokonoktól pár nem túl szép mondatot és kétszer is meggondolná hogy hogy bánik a gyerekével.

Égjen csak a képe, megérdemli.

A pofám leszakadna, ha ez a fejemben megfordulna :S

2013. jan. 19. 16:18
 25/65 anonim ***** válasza:
87%
Jóhogy nem a pelenka meg a popsikenőcs árát kéri vissza amit csecsemőkorodban neki kellett állnia. Meg az egész eddigi életedben az összes Rád fordított pénzt! Ez nem anya!
2013. jan. 19. 16:20
 26/65 anonim ***** válasza:
77%

Én a kosztümöt se értem. Nem egyszeri használatra való dolog. Fel lehet venni állásinterjúra, vagy bárhová, ahol elegánsan kell megjelenni később.

Egy felnőttnek az alkata se változik jelentősen, tehát akár 10-20 évig is használhatja.

2013. jan. 19. 16:20
 27/65 anonim ***** válasza:
71%
Mi lesz ha szerencsétlen leérettségizik? Érettségi után is szoktak otthon ünnepséget tartani. Fél év alatt kétszer kelljen fizetnie az anyjának szegény csajnak?
2013. jan. 19. 16:22
 28/65 A kérdező kommentje:
adtam neki 50.000 ft-ot az elöbb. Megkérdezte hogy a többi? mondtam hogy a többi kell nekem is. Vagy elég ennyi,vagy akkor fogom a pénzt az összeset és elmegyek egy barátnőmhöz betársulok az albijába. Diákmunkázok,és kihuzom ott egy darabig.
2013. jan. 19. 16:22
 29/65 A kérdező kommentje:

fintorogva elfogadta...

Tényleg le kell vele tisztáznom hogy majd ballagáskor is erre kell számítsak,mert akkor inkább nem hívok meg semmit

2013. jan. 19. 16:24
 30/65 anonim ***** válasza:
81%

Váá, mondtam, hogy ne add oda.

Volt képe elfogadni? És még kérni a többit?

Az eszem megáll :S

2013. jan. 19. 16:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!