Anyám benyújtotta a számlát, kifizessem neki?
Múlt héten volt a szalag avatóm,ahova eljött pár olyan rokon akik a ballagáson nem tudnak részt venni,így mst kaptam tőlük pénzt/ajándékot. Volt nálunk egy kisebb vacsora is utána.
Ma anyám oda adta a számlát h mennyi pénzel tartozok. 20.000Ft,a kosztümöm, 30 ezer ft a kaja a vendégeknek,10.000Ft a nővérem ruhája a szalagavatómra,6000Ft az ő cipője-a szalagavatóra vette,és még egy 10es a a nővérem és az fodrásza.
Én nem kértem h tartsunk ugymond bulit a szalagavató után,anyám találta ki,mert tudta h a ballagásomra azok a rokonok akik most ott voltak nem tudnak majd jönni.
A nővéremmel ezt annak idején nem játszotta el,h ki kellett fizetni a kosztümjét vagy a ballagási ebédjét.
Azt mondta ha nem fizetem neki ki akkor az életben ne várjak tőle semmit.
Ki ne fizesd neki!
Mi a fenét képzelnek ezek a mai szülők?
Okádnom kell tőlük komolyan!!
Meg ez mi, hogy a fodrászát????
Ó istenem, de megmondanám az ilyeneknek a magamét :S
Ja és tisztelet a kivételnek.
Egyébként tudod mit csinálj?
Szólj a rokonoknak, hogy visszaadod a pénzt, mert édesanyád elkérte és mondd el nekik mire, és ha úgy gondolják tartsák meg, vagy adják oda anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!