Szülők, ti mit szólnátok, ha a lányotok megőrizné a szüzességét a házasságig?
sztem anyám a falnak ment volna, ha ilyet kitalálok. a mai világban ez nem normális. és nem is elvárás. max nagyon bigott családoknál. de ők fel sem fogják, h ezzel kárt tesznek a gyereküknek.
van az a bizonyos arany középút. na, én azt a elvet képviselem, vallom, élem. boldog vagyok, normális a szexuális életem. ismerek olyan lányt, akinél elvárták volna, h szűz legyen az oltárig. na, szerencsétlennek még az ágyban is eszébe jutottak az anyja szavai, és igaz azzal a fiúval feküdt le először, akinek a felesége lett, de nem könnyen ment a dolog, pedig próbálta elhessegetni a zavaró gondolatokat.
Utolsó, ez egy 5 éves kérdés...
Nekem pont ugyanaz a véleményem, mint 5 éve volt (#16).
Nem nézlek hülyének, csak sajnállak, fogalmad sincs, hogy mi marad ki az életedből... de ez a te dolgod, a te döntésed.
#22, még annyit tennék hozzá, hogy nekem az ennél a kérdésnél érdekelt nők jobban bejönnek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
többek közt, mert mi is valahogy így kezdtük - huszonéve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!