Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti mit szólnátok, ha...

Szülők, ti mit szólnátok, ha a lányotok megőrizné a szüzességét a házasságig?

Figyelt kérdés
Csakis szülők válaszát várom!
2013. jan. 18. 15:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%

sztem anyám a falnak ment volna, ha ilyet kitalálok. a mai világban ez nem normális. és nem is elvárás. max nagyon bigott családoknál. de ők fel sem fogják, h ezzel kárt tesznek a gyereküknek.

van az a bizonyos arany középút. na, én azt a elvet képviselem, vallom, élem. boldog vagyok, normális a szexuális életem. ismerek olyan lányt, akinél elvárták volna, h szűz legyen az oltárig. na, szerencsétlennek még az ágyban is eszébe jutottak az anyja szavai, és igaz azzal a fiúval feküdt le először, akinek a felesége lett, de nem könnyen ment a dolog, pedig próbálta elhessegetni a zavaró gondolatokat.

2013. jan. 18. 22:45
 22/25 anonim válasza:
0%
Édes Istenem, ennyi idiótát! "Nem passzolnak", megyek felkötöm magam. Igen, ez így működik, hiába szeretik egymást, ha nem illenek össze "méretekben", akkor nincs mit tenni, szakítani kell... Lehet, hogy a mai világban az a normális, ha 13-14 évesen már összefeküdtél fűvel-fával, és éppen elég nagy baj is, de könyörgöm,mi ez a sok baromság... Persze, zsákbamacska, ki kell próbálni... Hát én komolyan kinyírom magam. (Már látom magam előtt, ahogy írod, hogy úgy kell nekem, jól tettem...) És most lehet kiröhögni, nyugodtan, de az én családomban anyukám nem is csókolt meg soha senkit apukám kivételével. És természetesen mindketten szüzek voltak a házasságig, és ez így volt a nagymamáméknál is, gondolom az ő szüleiknél is, és én is így tervezem az életemet! Igen, keresztény vagyok, nyugodtan lehet hülyének nézni, de én nagyon is örülök, hogy abba a családba születtem, amibe és nem valami olyanba, ahol normális, sőt elvárás, hogy minél hamarabb szexeljen az ember...
2018. szept. 8. 19:48
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez egy 5 éves kérdés...

Nekem pont ugyanaz a véleményem, mint 5 éve volt (#16).

Nem nézlek hülyének, csak sajnállak, fogalmad sincs, hogy mi marad ki az életedből... de ez a te dolgod, a te döntésed.

2018. szept. 10. 19:22
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
22-es, nem csak méretben lehet nem stimmelni, bár nem utolsó szempont (főleg, ha valakinek szélsőségesen nagy/tág vagy szélsőségesen szűk/kicsi). A szeretkezés nem csak abból áll, hogy tegyük össze, amink van, oszt' jó lesz! Lehet eltérő a habitus is, pl. egyiknek mindennap lenne igénye rá, másik megelégedne a havi egyszerivel, az egyik durvábban szereti, a másik nagyon gyengéden, az egyik önző az ágyban stb. stb. Én a második férfival házasodtam össze az életemben, és igen, ehhez kellett az, hogy az elsővel megtapasztaljam, hogy szerelem ide vagy oda, nem illettünk össze az ágyban. Anélkül viszont nem lehet leélni egy boldog életet. Az én édesanyám is szűzen ment férjhez, meg is bánta kamatostul.
2018. szept. 11. 17:56
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

#22, még annyit tennék hozzá, hogy nekem az ennél a kérdésnél érdekelt nők jobban bejönnek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

többek közt, mert mi is valahogy így kezdtük - huszonéve...

2018. szept. 11. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!