Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti mit szólnátok, ha...

Szülők, ti mit szólnátok, ha a lányotok megőrizné a szüzességét a házasságig?

Figyelt kérdés
Csakis szülők válaszát várom!
2013. jan. 18. 15:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%

nem örülnék.

egyrészt mert zsákbamacska így és ráfaraghat, másrészt meg, mert a pár, vlsz kipróbálta már előtte a szexet több emberrel.

ami alapból azt eredményezi, hogy egy kezdővel már nem lesz neki felhőtlen a szex, lehet hogy vágyik egy régi tapasztaltabb partnere után ágyügyileg és ez megmérgezi az egészet.

olyat nem hiszem hogy találna, aki szintén szűz.

úgy más lennem együtt tapasztalnának, együtt fejlődnének és nem lenne viszonyítási alapuk, ha nem is lenne nagyon jó egymással azt hinnék, ez a természetes, beletörődnének.

úgy viszont a tapasztalt másik fél siettetné a gyerekem, nem tetszene hogy esetleg ügyetlen stb.

2013. jan. 18. 16:36
 12/25 Ant39 ***** válasza:
100%
Magánügy,semmi közöm nincs hozzá.Tiszteletben kell tartanom a döntését.
2013. jan. 18. 16:53
 13/25 anonim ***** válasza:
72%
Hogy hülye.
2013. jan. 18. 17:10
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

saját döntés tiszteletben tartanám

de azért elbeszélgetnék vele h miért is ?

2013. jan. 18. 17:29
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem örülnék neki. Na, nem azért, mert én olyan sok emberrel éltem volna nemi életet (a 2. férfi az életemben lett a párom), de így nagyon zsákbamacska. Persze, nem gond, ha nem 14-15 évesen kezdi (én 16 voltam, de ha így tenne, sem ellenezném, csak figyeljen a védekezésre, és kapcsolatban történjen), de nagyon nehéz elsőre megtalálni az olyan párt, akivel teljes az összhang az ágyban is. Életem első kapcsolatát a szex tette tönkre, illetve az azzal való össze nem férés. Míg a mostani kapcsolatomban előbb jött a testi vágy, utána a mély szerelem, és tökéletesen passzolunk az ágyban. De ehhez kellett az a negatívabb első, hogy tapasztaljam, így is lehet. Remélem lesz olyan fiú, aki miatt megváltoztatja ezt az elhatározást :)
2013. jan. 18. 17:39
 16/25 anonim ***** válasza:
Tiszteletben tartanám a döntését. De nem örülnék neki...
2013. jan. 18. 17:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Az ő döntése, magánügye. De szerintem nagy marhaság. Ha megkérdi a véleményem, őszinte leszek.
2013. jan. 18. 19:07
 18/25 anonim ***** válasza:
30%
Igen bolond döntésnek tartanám. Szerintem 16-18 évesen már nyugodtan el lehet kezdeni a szexualitást. Odafigyeléssel, apró lépésekkel, védekezéssel. Nem azt mondom, hogy 16 évesen durrbelebumm análozzanak pl., de petting, egymás testének felfedezése szerintem nem égbekiáltó bűn. Ezek után pedig a szex sem az. Az viszont, ha két ember egymás testének ismerete nélkül összeházasodik, sokkal rosszabb. Tapasztalatlanul összeházasodnak, elkezdenek próbálkozni, bénáznak, befeszülnek, egyre rosszabb lesz a dolog, megöli a "mézeshetek" hangulatát, majd ez a továbbiakban is megmarad, később jön a veszekedés, egymás szapulása és a válás. És elment 5-6 év az életükből a semmire. Persze vannak csodatörténetek, hogy két hős kibírta az esküvőig, tapsvihar, majd minden remek és csodás volt, pillangók, vattacukor, és azóta is boldogok. De ez a ritkább. És igazából felesleges is sanyargatni magunkat. Én 26 évesen mentem férjhez. Most akkor éveken át ezért kellett volna megfosztanom magam a testi örömöktől? Na ne már... És az én életemben volt rá konkrét példa, hogy a rossz szex miatt mentünk szét egy barátommal. Egyszerűen nem működött, és nem volt értelme így folytatni a dolgot.
2013. jan. 18. 21:35
 19/25 anonim ***** válasza:
40%
Nem szólnék bele de szerintem ilyen a mai világban már nincs. Pedig nagyon szép szokás. Nem lenne annyi tini anya meg abortusz, esetleg csonka családba felnövő gyerek.
2013. jan. 18. 21:43
 20/25 anonim ***** válasza:
65%

az utolsó baromság

szerintem rengeteg csalódott ember lenne ... és úgy élné le az életét

2013. jan. 18. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!