Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek levonhatok ebbol...

Szerintetek levonhatok ebbol kovetkezteteseket?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a szulinapom, de szinte mindenki elfelejtette, meg a szuleim is. Kivancsi voltam, vajon hany embernek jutok eszebe, ezert eltuntettem Facebookrol a szuletesi datumomat. Jo, ha 4ember felkoszontott. De igazabol az bant legjobban, hogy a szuleim es a testverem is elfelejtette. Szerintetek ez azt jelenti, hogy nem szamitok nekik elegge? :( Nem vagyok fontos szamukra? :( Koszi, ha irtok velemenyeket!

2013. jan. 18. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Amióta az eszemet tudom, úgy látom, hogy a szülinapok és névnapok egyetlen dologra jók, hogy az embereknek legyen mind megsértődniük... Ne azt nézd, hogy egy adott napon ki figyel Rád! A többi 364 napon Veled vannak, szeretnek, segítenek, támogatnak? Akkor mit számít, hogy eszükbe jutott az a hülye születésnap? A mindennapokat kell élni, nem az ünnepeket...

A fontos dolgokra figyelj, és ne azt keresd, min sértődhetnél meg vagy szomorkodhatnál, mert eléggé meg tudja keseríteni az életedet, ezt jó tanácsként írom. :)

2013. jan. 18. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
nem tudom hány éves vagy, de valóban jelentheti, hogy kevésbé vagy fontos .... vagy azt, hogy a hét végén akarnak megköszönteni
2013. jan. 18. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Kicsit gyanús, hogy egyik családtagod sem köszöntött fel, általában emögött az szokott állni, hogy együtt valami nagyobb meglepire készülnek, amit esetleg a hétvégén fognak tudni átadni, vagy valami összejövetelt szerveznek neked, ahol felköszöntenek. Szerintem nem azt jelenti, hogy nem vagy fontos nekik, hanem azt, hogy valami kellemes meglepiben lesz részed. Ha pedig mégis elfelejtették, akkor is fontos vagy nekik, csak feledékenyek. Ne bánkódj, még felköszönthetnek! Sok boldogságot!

2013. jan. 18. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem a szülinapom általában 0 embernek jut eszébe, úgyhogy az a négy nem is hangzik olyan rosszul...

20/f

2013. jan. 18. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot! :)

Szerintem ez nem olyan nagy dolog. Én a saját születésnapomat is elfelejtem, de nem azért, mert értéktelennek tartom magam, hanem mert nincs különbség. És ha törölném a dátumot Facebook-ról, ugyanúgy csak max. páran köszöntenének fel. Ez csak egy nap. Nem az számít, hogy felköszöntenek-e, hanem az, hogy amikor szükségem van rá, mellém álljanak.

A karácsonyt ugyan különleges ünnepnek tekintem, de igazából ugyanúgy viselkedem az év összes többi napján is, mint karácsonykor. Lehet hogy nem hívok fel embereket karácsonykor, de tudják, hogy bármikor számíthatnak rám, és szerintem (szerintük is) ez sokkal többet ér.

2013. jan. 18. 12:29
 6/8 Ant39 ***** válasza:
Boldog Születésnapot! Valoszínüleg sok problémájuk van nekik is,megértem hogy rosszul esett/esik,de ez nem azt jelenti hogy nem szeretnek:)
2013. jan. 18. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:

boldogat.

nemegeszen biztos de nekem epp igy fajna az biztos, alegjobb amit tehetsz hogy b.szol az egeszre es te szintugy elfelejted az oveiket es ha majd szobahozzak mond el mit erzel.

2013. jan. 18. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is most volt a szülinapom a héten.

A rokonoknak eszébe jutott, és pár barátom és haverom kivételével viszont szerintem mindenki csak a fészbúkról tudta, hogy szülinapom van.

Szerintem még olyan se tudja, hogy mikor van, akikkel évek óta megünneplem. :) Őszintén? Nem érdekel!

Persze az engem is zavarna egy kicsit, ha rokonok vagy a 3-4 közeli barátom elfelejtené, de nem esnék kétségbe, nem vonnék le következtetéseket. Sőt, előfordult már, hogy szülinapom után pár nappal hívtak fel... Megesik, kész. Én is felejtettem már el szülinapot. Nővéremmel egyébként van egy ilyen kimondatlan megállapodásunk, hogy ha közelít valaki szülinapja, névnapja, akkor jelezzük egymásnak. :D

Most őszintén: te hány rokonodnak, barátodnak, haverodnak tudod fejből a születési dátumát? És az egy dolog, hogy tudod, ugyanis annak az adott napon eszedbe kell jutnia..

2013. jan. 18. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!