Hogyan tudnánk elmagyarázni a párom kisfiának, hogy nem miattam mentek szét a szülei?
Egy 9 éves gyermek már nem hülye,szerintem valamit már sejt a dolgokból.A korától pedig el kell vonatkoztatni ugyanis egy gyereknek sokszor több esze van mint egy felnőttnek,ők sokkal tisztábban,sallangok nélkül látják a dolgokat.
Próbáljátok úgy elmagyarázni a helyzetet,hogy az anyját nem szidjátok,és legyetek vele nagyon türelmesek és kedvesek.Engem és öcsémet az apánk eldobott magától,anyukám mégsem nevelt ellene,idővel magunktól is rájöttünk,hogy miféle ember.A gyermekelhelyezést pedig sürgősen kezdjétek el,hiszen egyértelmű,hogy az anyja nem alkalmas a nevelésre főleg ha egy férfi miatt lemondott a fiáról.Mondd meg neki őszintén,hogy az apuka nem miattad vált el,hidd el meg fogja érteni és le fogja vonni a maga következtetését.Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!