Hogyan lehetne elmagyarázni neki, hogy ne olvasson bele más dolgaiba?
Figyelt kérdés
Testvérem 30 éves és beleolvas az sms-embe akár emailbe bárhova ha éppen kedve van. Jelszavamat nem tudja, de volt, hogy rossz volt az email és kiírt valamit, erre én ott is hagytam a gépet. Erre tesóm amikor odament és megakarta nézni az emailjét az enyém jelent meg neki. És ő el is olvasott mindent egyből. Másik testvérünk jelszavát viszont tudja és olvassa is az üzeneteit. Nekem talán van egy kis rejtegetnivalóm, de neki nincs. Ő a közös gépen is úgy van, hogy elvan mentve a jelszava bárki láthatja.2012. jan. 25. 19:54
1/4 anonim válasza:
Az én húgom is ezt csinálja. És nem is hiszem, hogy kinövi. Az apámnak is mániája, hogy beleolvas más dolgaiba. :/ Beszélj vele, hátha. Néhány ember meg van győződve arról, hogy neki mindenhez köze van, mert szép/okos/pénzes.
19/l
2/4 anonim válasza:
mit keres egy 30éves ember a szüleinél? A testvére szobájában?
3/4 anonim válasza:
Ha 30 éves fejjel is ilyen gyökér akkor valszeg nem lehet már kinevelni belőle szerintem.
Én csak 19 vagyok, de ha nyitva lenne más naplója a szoba középen akkor sem olvasnék bele, semmi közöm hozzá.
Max próbálj figyelni mindig hogy esélye se legyen rá hogy elolvassa.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen valószínű, hogy nem tudom már neki elmagyarázni, hogy ezt nem kéne.
Második válaszolónak. Egy éve lassan hazaköltözött és nekem oda kellett adnom a szobámat.
2012. jan. 26. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!