Hogyan tudnám elmagyarázni anyának meg apának, úgy hogy ne legyen sértő? .
...azt hogy, a Budapest TV-n futó betelefonálós jóslások azok nem mondják meg nekik a jövőt, hanem csak átverik őket, és kihasználják az emberek hiszékenységét, hogy minél több pénzt bezsebelhessenek?
Én nem tudom, hogy hogy vehetik ennyire komolyan, egész nap azt nézik, és teljesen beleásták magukat az ilyen ezoterikus hülyeségekbe, és mással nem is törődnek (társasággal például)... :(
Az nem baj, hogy érdekli őket a téma, engem is érdekel (nem annyira hiszek benne, de leköt, mint egy mese), csak, ha iszonyatos pénz összeg megy el a semmire. :/
Próbálj velük beszélni, hogy nem éri meg, inkább neten írkáljanak ilyeneknek, ingyenes, járjanak ilyen találkozókra, akármi, hátha.
Hát, szerintem ezt nem úgy kell elmondanod, hogy ne legyen sértő.
Csak akkor fognak foglalkozni a gondolattal, ha elég rendesen rájuk szólsz, hogy ez elég gáz.
Érdekes lenne megszerezni nekik ezt a filmet. Péntek 13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!