Mennyi idő után szólítottátok "anyának" vagy "apának" a mostohátokat?
Hány éves vagy?
Én 9 voltam mikor anyának új párja lett (rá 1 évre házasodtak),jobb mint egy "igazi" apa,meg minden
De sosem szólitottam apának,nem éreztem úgy.Ők meg nem pedzegették.Igy én senkit nem szólitok apának.
Kérdezz rá,baj nem lehet belőle
A lányomat tudom felhozni példának. Apukája pár éve meghalt. Ő akkor volt 5 éves. Tavaly jöttem össze a férjemmel, kb. 2 hónap után kezdte (9 éves volt) apának szólítani. Azóta van kistesó is, így ez tök normális. (Viszont nem feledkezett meg az édesapjáról sem). Szerintem kérdezd meg tőle, vagy inkább először apukádtól, lehet, a csaj is örülne neki, hogy ennyire megbízol benne.
Végre valaki, aki nem utálja a nevelő szülőjét! :)
Most ha lehetne, felpontoznlak!
16 :)
Csak tudod nekem soha nem volt anyukám (mert kiskoromban meghalt), és sosem éltem át olyanokat, mint anyák napja (max a mama jött el) stb. És ez hiányzik az életemből.
12:13 vagyok
Nekem sem volt apukám sosem igazi,nagyonpici koromban elváltak,azóta nem is láttam.
Én keresztnevén szólitva éreztem jónak.
Te máshogy.
Kinek mi.
Kérdezz rá apukádnál szerintem.
Szerintem nyugodtan állj elé, ahogy eredetileg tervezted, és beszéljétek meg, mit szólna hozzá. Esetleg bevonhatjátok apukádat is ebbe a beszélgetésbe, hiszen rá is tartozik.
Kapd el az ősöket és mondd el nekik, mit szeretnél :-)
Én még mindig a nevén szólítom (3 éve él velünk), nagyon jó a kapcsolatunk, nagyon szeretem stb, de valahogy... nem tudom apának szólítani, mert az "igazival" is elég sokszor találkozom.
De szerintem semmi gondja nem lenne vele :)
Viszont ha épp pl barátoknak mondok valamit róla, akkor van, hogy simán apának nevezem, mert az, hogy "a nevelőapám" olyan idegen, távolságtartó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!