Holnap lesz 9éve hogy meghalt apukám, hülyeség lenne feketébe öltöznöm?
Nem szoktunk.
De ha te úgy érzed, szükséges van erre, akkor tedd azt, és ne törődj azzal, hogy mi a szokás.
7es..még temetésre sem?
de akkor milyen színt viseltél?
elnézést, hogy rákérdezek, csak kíváncsi vagyok..mifelénk az ilyenért annyira le tudják szólni az embert..
Írtózom a feketétől. KÉpmutatásnak tartom, ha valaki azt hiszi, azzal jobban gyászol, mint aki más színben van.
Nyár volt, fehér térdnadrág volt rajtam és piros felső. (pedig a nagybátyám temetése volt és senki nem botránkozott meg!). És tudták, hogy a betegségében is rengeteget beszélgettem vele, segítettem őt.
Szegénységi bizonyítvány, akik a ruha színéből vonják le a következtetést. Hány embert láttam temetésen tiszta feketében, még zokogtak is, utána meg "gyönyörűen" beszéltek a halottról!
Attól, hogy valaki az évfordulón feketébe öltözik, nem jelenti azt, hogy ne lépett volna túl. Temetőbe is kijár az ember.
Kérdező, ne azon agyalj, hogy ciki-e, vagy sem. Ha te így éreznéd "jól" magad, öltözz feketébe. Szerintem szép dolog lenne ezzel is megadni a tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!