Fura dolog az, hogy 20 éves létemre gyereket szeretnék?
Figyelt kérdés
Tudom, ilyenkor kell kiélnem magam, de én soha nem voltam olyan bulizós típus. Ráadásul mindenki mostanában szül körülöttem. (ők mondjuk 23-25 éves kor körül vannak) De nagyon szeretnék már gyereket...Ez beteges dolog?2009. aug. 30. 00:13
41/45 anonim válasza:
Nem csípem, amikor valaki megszól bárkit, hogy mikor szeretne gyereket. Ezt mindenkinek magának kell éreznie.
Persze lehet arról beszélni, hogy melyik kornak mi az előnye... de ez abból a szempontból teljesen mindegy, hogy ki mikor érzi magát késznek.
42/45 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne várnod vele, amig megtalálod az igazit, mert egyedül nem könnyű felnevelni egy gyereket, ráadásul a gyereknek mindkét szülőjére szüksége van. A családi minta követése fontos, hogy a gyermek egészséges legyen. Nem ajánlanám, hogy hóbortból gyorsan összehozz egy gyereket. Érdemes lenne az iskola után legalább egy-másfél évet dolgozni, mivel a gyedre is úgy leszel jogosult, ha a szülés előtti négy éven belül egy év folyamatos munkaviszonnyal rendelkezel. Nem mindegy hogy 25 ezret vagy 75 ezret kapsz gyes v. gyed jogcimén. Ráadásul a gyermeked három éves koráig amig jár a gyes védettséget élvezel a munkahelyeden is. Addig amig jár a gyes nem rúghatnak ki. Jó ha fiatalon vagy anyuka, de ahhoz elengedhetetlen, hogy szeresd a gyerek apját, mindketten akarjatok gyereket, és az egzisztencia sem elvetendő feltétel. 22-23 évesen is fiatal lennél az anyaságra. Dönts okosan:)
44/45 anonim válasza:
Egyáltalán nem beteges. Én is 20 vagyok, jövőre jön a baba. :) Én sem vagyok az a bulizós típus, szerintem ez jó így.
45/45 anonim válasza:
Szerintem nem beteges. Mindenki akkor szuljon, mikor jonak erzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!