Fura dolog az, hogy 20 éves létemre gyereket szeretnék?
Nekem nem úgy tűnik, hogy te elfogadtad...
Egyébként azért például, mert neked sose volt sok pénzed, el se tudod képzelni, hogy ahol van, az nem egyenlő az elkényeztetéssel?
A gyerek kiegyensúlyozott, boldog. Nincs elkényeztetve. Nem beszél bele, ha a felnőttek beszélgetnek, tud viselkedni, tudja, hol van a mosogatószivacs, sőt, bármilyen házimunkában segít, ha megkéred, jól tanul, szorgalmas, és csupa szeret és bizalom, mindig bújik.
Utálom ezt a mentalitást, hogy akinek van pénze, csak rossz ember lehet, és csak elkapathatja a gyereket! Ez egyszerűen nem igaz. Lehet, hogy te láttál rossz példát, én viszont szegényből is láttam olyat, hogy 26 éves korára már négy gyereke van, akikről feslik le a ruha, meg üti-vágja őket.. nem kellene abból általánosítani, hogy valaki kivárja, amíg van elég stabil anyagi háttér, és nem csak vajaskenyérrel lehet etetni a gyereket, meg nagyszülőktől kölcsönkérni vagy más nyakán élni, ha baj van.. persze csupa szeretetből, mert az elég a gyereknek...
Nemtom én 32 éves vagyok, de nemhogy árva nem vagyok, de még a nagyszüleim is élnek, pedig senki nem szült 25 alatt.
25-30 évesen árva... mivan?
"Ja,és érdekességként: miért van az,hogyha egy gyerek öngyilkos lesz,és ez nyilvánosságra kerül,a szülök mindig idösebbek?" mutass már erről valami hivatalos statisztikát... evvel is az van, mint a másik példáddal, hogy ismersz 1 embert, akit 40 évesen szültek, és nem mehet ki a sarokra.. akkor bizonyára az összes olyan! Hallottál 1 esetről, mikor öngyilkos lett a gyerek, és idősebbek voltak a szülei.. akkor az összes olyan, persze.
Nem hiszek abban, hogy a környezetemből kiragadott 1-1 példát kéne arra forgassam, hogy a negatív gondolataimat alátámasszam... bocsi..
Nem tudom minek kell itt egymás haját tépni!Ez már nem kapcsolódik a kérdéshez!Nem ez a téma és már kicsit zavaró is!
Tudod a gazdagokat nem semmiért rühellik az emberek!Divatba hozták a hálapénzt,nekik találták ki az összes szép dolgot,mindenki az ő életükkel törődik,ráadásul nekik az a normális,hogy havi 100-200 ezerből lehet csak gyereket nevelni és aki ezeket nem teheti meg az ne vállaljon gyereket!Ezen az oldalon többször találkoztam már ilyen emberekkel!Nem is az a lényeg,kinek mennyi pénze van!De akkor te hány olyan embert ismersz,akik gazdagok és boldog családban szépen nevelik a gyerekeket!Sajnos én nem sokat!Te is csak 1 példát hoztál fel!Általános az ugyanis,hogy "itt egy ötezres,jah amúgy szeretlek!"
Mindegy is!Fel lehet nevelni egy gyereket a kényelmes tápszer és üveges baby kaja nélkül!Nem lenne gond a turis ruhákkal sem és a régi biciklivel!De sajnos a gazdagok neveletlen sunyi(mert anyu előtt hú de aranyosak)gyerekei kissebbségi komplexust táplálnak a szegényebbekbe!
És szerintem is "gáz" ha valaki 35 fölött gyereket vállal!Normális ember nem kockáztat ilyen esetben!Mert meg van az esély,hogy beteg lesz és én nem az alapján szeretnék gyereket,hogy:"ó hát nézd én is 39-41 vagyok és nincs semmi baja a babának!"Ez nem zsákbamacska!Ez egy emberi élet,amit nem fogok kockáztatni csak azért,mert nincs még 5 szobás lakásom és tíz személyes 6 milliós csodaautóm!
Nem bírom elviselni,mikor azt vágják a fejemhez,hogy önzőség és felelőtlenség minimálbérből felnevelni gyermekeket!Sajnos manapság sok ember hánykolódik 50 ezer ft-ból,de az,hogy felelőtlenség...nem kell mindent megvenni amit csak kiejt a száján!Ettől függetlenül minden meglesz!Számít a pénz,nagyon is SAJNOS!De a legfontosabb meg lesz nekik!A figyelem és szeretet!Mindent elmondhatnak nekem és tudni fogok az első szexuális együttlétről is!Bizalom és barátság!Nem egy akaratos csak a magáét hajtó szülő leszek,hanem barát,társ mindenben és nem kell tőlem félniük majd,mert mindig minden esetben megértő leszek!
Tehát nem minden a pénz!Nem fognak engem utálni csak azért,mert nem lesz nekik 20 ezer ft-os cipőjük...ez hülyeség!
És sajnos nem megoldható az,hogy végre az emberiség is észrevegye,hogy élnek szegény emberek!És végre nem a vállalkozókat és 100 ezret keresőket kéne csak támogatni!Mert élnek emberek létminimumon!Nagyon kemény fizikai munkával,akik nagyon nincsenek megfizetve!!!!
Ez sem ide tartozik bocsánat,de ki ver a víz,mikor a módosabb ember még az életem is irányítani akarja és lenéz csak azért,mert nem vagyok jól megfizetve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!