Fura dolog az, hogy 20 éves létemre gyereket szeretnék?
17:34 é neked mennyi fogalmad van a helyesírásról?
Én nem tehetem meg,hogy egy szülésért 40-100 ezret fizessek egy orvosnak aki összevarrja majd a s@ggem!Nem is hiszem,hogy a szegények találták ki,hogy a nagy fizetés mellé még egy havit bepasszolnak nekik!
A szomorú az,hogy ha egy módosabb ember fizet egy műtétért 60 ezret akkor ezt mástól is elvárják é ha nem fizetsz akkor mocskos módon bánnak veled!És mit kéne nekik meghálálni?Hogy normálisan elvégzik a munkájukat?Vagy hogy nem hagytak a nyílt sebben egy törlőt?
Szia Kedves Kérdező!
Én csak annyit mondhatok neked,hogy biztos előbb utóbb rádtalál a szerelem és akkor lesz olyan férfi,akinek úgy érzed érdemes lesz egy kisbabát is ajándékozni!Nem késtél le semmiről,de ha úgy adódna,akkor egyedül is vállalhatsz babát!Nagyon jól gondoltad,amit leirtál,de azért először keresgélj,ismerkedj!A mai világban annyi a lehetőség,csak rá kell találni!És sose add fel álmaid meg amit szeretnél,mert ha kitartassz,akkor valóra válik "majdnem"minden!
Sok szerencsét és sikert kivánok ebben a rohanó világban!:)
Szia!
Úristen, mintha én írtam volna...
Én épp ilyen vagyok mint te, csak 21 éves.
Hátam mögött egy két és fél éves kapcsolattal ,aminek már vége és egy 8 hetes kis magzattal, aki már sosem születhet meg:( én nagy pofont kaptam az élettől, de akkor is fiatalon akarok szülni és minden vágyam, hogy gyerekeim legyenek! csak meg kell keresnem az ehhez elég érett férfit, ez utóbbi sajnos nem volt az.de ha nem megy, én 25-26 évesen vállalok egyedül gyereket, addig vagyok hajlandó várni!
Minek kell egy nőnek csak úgy gyerek? Mindenáron???
Érdekes! Nekem a hátam búbjára se kellene, még nagyobb lenne tőle a nyomorúságom.
Egy 20 éves nőnek honnan jön ez az ihlet?
-van biztos keresete?
-van lakás?
-van egy biztos keresettel rendelkező férj?
-netalán gazdag szülők?
-vagy esetleg szegény szülők, de kell a segély?
-vagy simán csak unatkozol?
-vagy esetleg önzőségből, hogy ne maradj egyedül?
Nem értem komolyan..... én örülök, hogy nem ilyen vagyok, és nem teszem tönkre fiatalon a lehetőségeimet.
Soha nem értettem, hogy minek szülnek ilyen fiatalon, férfi nélkül, semmi nélkül????
Csak úgy maguknak?
Nagyon unatkozhatsz, hogy csak ilyesmivel tudnád lefoglalni magadat.
Lehet lepontozni.
úgyis nekem van igazam, mert ennek értelme nincs.
Irány a pszichológus. Egy csecsemő nem old meg semmit.
ja, szerintem beteges. Nagyon is. Nem kellene mondjuk egy kapcsolat hozzá?
Tudod, hogy ezzel milyen kiszolgáltatott leszel???
a pasiknál, a munkaerőpiacon, mindig és mindenhol.
(bár lehet hogy eltartanak öregkorodig a szüleid)
Sztem erre még aludj 6-7 évet.
Csak futva olvastam végig a kommenteket. Hát... van egy-két brutális baromság köztük!
Nekem most három gyerekem van. Az első gyermekemet én is korán szültem, 22 évesen. A második harmadikat (családi tragédia miatt) 9 évvel később. Van tehát tapasztalatom abban, milyen 20-as, és milyen 30-as szülőnek lenni. Van különbség! Fiatalon könnyebb több szempontból. Fizikálisan, szülés utáni regenerálódás tekintetében, türelem tekintetében...stb. még sorolhatnám. Később pedig az a könnyebb, hogy tapasztaltabb az ember, ugye.
Pont ma beszélgettem valakivel, és azt mondtam neki, hogy ha újra kezdhetném, akkor mindhárom gyerekemet kb. 27 éves korom előtt szülném meg 2-3 éves korkülönbséggel.
Igaz, így necces pl. a karrier. stb, de vagy nem kell erre építeni, vagy későbbre kell időzíteni, amit nehezebb, de nem lehetetlen. Számos példa van ilyenre az ismerőseim között, sőt én is ebben a cipőben járok. Ha ötletesen, okosan építed fel (családi) életed, akkor nem kell, hogy kimaradjanak a terveidből az egyéb dolgok, csupán azért, mert korábban szültél.
Amit viszont én is megjegyeznék: hogy az alkalmas társra/apára viszont érdemes várni! Emiatt ne kapkodd el a dolgot, mert ha belebotlasz egy alkalmatlanba, akkor kapcsolatodat nem fogod tudni "építésre" fordítani, csak az energiádat szívja el, amit rajtad kívül a gyereke(i)d fog(nak) megszívni! Többek között...
Hidd el, alkalmas pasit sokkal nehezebb találni, mint pl. gyereket szülni, nevelni! De muszáj rászánni az időt, mert mindent elronthat egy rossz választás.
Valahol írták az anyagiakat. Az én véleményem, hogy nem kell azért olyan nagyon komolyan venni, hogy 100.000-ket kell a gyerekre költeni. Okosan itt is lehet gazdálkodni. Pláne, ha van kiktől ruhákat, játékokat örökölni. Elég szomorú világ lenne, ha elsősorban a pénz határozná meg a születendő gyerek létét. De az is tény, hogy egy minimális egzisztencia azért kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!