A férjem elég nagy kocka. Ha lesz babánk, reménykedhetek benne, hogy nem fog ennyit a gép előtt ülni?
A kérdés elég egyértelmű. Van a férjem, aki mindig is sz.gép mániás volt. Engem mindig is zavart, de úgy vagyok vele, hogy más férfiaknak meg más hibájuk van, senki sem tökéletes. Amúgy remek ember, hűséges, türelmes (elég hisztis vagy morcos tudok lenni, és ezeket jól kezeli), nagyon szeret engem, nem iszik, nem haverozik. Annyi, hogy imád sz.gépes játékokkal játszani. Most pl. szabin van itthon már 5 napja. Ma még el sem mosogatott, gondolom, egész nap ment a játék meg az alvás.
A kérdesem az, hogy szerintetek megváltozhat, ha lesz kisbabánk? Van itt olyan, aki hasonló párral él családban? Megváltozott? Vagy minden maradt a régiben?
Ha nem függő akkor kis fondorlattal le tudod róla részlegesen vagy teljesen állítani. Pl.: Oda se engeded eleve ülni. Vagy. Le lehet kapcsolni a villanyórát (áramszünet ürügyén és ha ügyesen eltereled a figyelmét akkor eszébe se jut, h kimenjen megnézni a villanyórát), lehet szervezni munka utánra valami közös dolgot. Mindig csak hetente 1 napot hagyjon ki. Aztán lehet néha néha heti 2-őt. És így tovább.
De, ha meg tudod kérni, hogy ma légyszi ne gépezzen csak ha segített, vagy kedveskedtél neki valamivel, vagy gyere a kedvencedet csináltam, bármi, akkor simán van rá esély, h lemondjon a gyerek javára a számítógépezéses idő jó részéről. Próbáld először megbeszélni vele és ha nem megy akkor trükközz! Páromnál bevált.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!