Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem elég nagy kocka. Ha...

A férjem elég nagy kocka. Ha lesz babánk, reménykedhetek benne, hogy nem fog ennyit a gép előtt ülni?

Figyelt kérdés

A kérdés elég egyértelmű. Van a férjem, aki mindig is sz.gép mániás volt. Engem mindig is zavart, de úgy vagyok vele, hogy más férfiaknak meg más hibájuk van, senki sem tökéletes. Amúgy remek ember, hűséges, türelmes (elég hisztis vagy morcos tudok lenni, és ezeket jól kezeli), nagyon szeret engem, nem iszik, nem haverozik. Annyi, hogy imád sz.gépes játékokkal játszani. Most pl. szabin van itthon már 5 napja. Ma még el sem mosogatott, gondolom, egész nap ment a játék meg az alvás.

A kérdesem az, hogy szerintetek megváltozhat, ha lesz kisbabánk? Van itt olyan, aki hasonló párral él családban? Megváltozott? Vagy minden maradt a régiben?

2013. jan. 16. 20:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
7%
Kedves 10-es soha ne hasonlíts egy anyát egy apához. Az anyának sokkal több felelősség tudata van! :-)
2013. jan. 16. 20:31
 12/31 Ant39 ***** válasza:
74%
Nem ,de nő is vagyok nem csak anya:)
2013. jan. 16. 20:33
 13/31 anonim ***** válasza:
85%

nézd a jó oldalát: legalább otthon van :)

amúgy van rá esély, h egy idő után jobban érdekelje a saját gyereke, mint a gép. de készülj fel arra, h nem biztos, h változni fog. az jó, ha belátod, h ez még nem egy halálos bűn. az én párom is sokat gépezik, de én is :) azt viszont érzem rajta, h ha gyerekünk lesz, akkor félre tudja tenni majd a hobbiját a családért.

beszélgess vele erről, de ne támadóan, csak kérdezd meg, h szerinte egy gyerekkel mennyit kell foglalkozni, mik az apa feladatai, milyen egy jó apa az ő véleménye szerint. ebből le lehet szűrni, h később milyen irányba fog változni. ha téged eléggé szeret, akkor a gyerek is fontos lesz neki.

2013. jan. 16. 20:36
 14/31 anonim ***** válasza:
64%
Hogy tudtál vele összeházasodni?! Az ilyenek oltári nagy lúzerek. Örül, hogy az ölébe hullott egy naiv nő és lesz puncija a gép mellé, ami amúgy sohasem lenne. Még jó hogy türelmes! És hűséges, mert amúgy a kutyának sem kellene egy ilyen nagy gyerek!
2013. jan. 16. 20:59
 15/31 A kérdező kommentje:

Kosz a sok valaszt!

A leghasznosabbnak azt latom, amit valaki itt az utolsok kozott irt, h beszelgessek el vele, mit tervez majd a babaval. Amugy kerdeztem mar errol, es mindig azt mondta, h ha baba lesz, o lesz az elso meg en, olyan nem fordulhat majd elo, h a jatek fontosabb lesz, mint mi. Ez amugy most is igy van, tehat ha kerek tole vmit, es epp jatszik, mindig jon. Sosem mondta azt meg nekem, h "nem erek ra, nem erdekel, ez fontosabb". Csak sokat kell noszogatni, h csinaljon ezt meg azt, magatol szinte sosem jut eszebe. Sztem a gyerekkel is igy lesz. Nogatni kell majd. Igyekszem majd nem tul eroszakosan, de tuti muszaj lesz.

Amugy felelossegteljes, es sztem nagyon fogja szeretni a babat. Azt mondja, foleg azert, mert engem imad, es a baba belolem, kettonkbol lesz.

Valaki kerdezte, h en jatszom-e. Nem, es nem is fogok. Mellesleg o is a jobbik fajta, mert nem online jatszik, hanem PC-n. Volt ido, meg a kapcsolatunk elejen, mikor neten is jatszott, na azert nagyon haragudtam, es sokat veszekedtem vele. Ma mar nem csinalja, aminek orulok.

Amugy en 27 vagyok, o 28.

2013. jan. 16. 21:15
 16/31 anonim válasza:
64%

Ha lesz babátok,és bevonod a gyermek körüli elfoglaltságokba akkor biztosan kevesebbet fog játszani a gépen. Az én párom is elég sokat játszott, de mióta megszületett a kisfiunk szinte semmi. Szokott főzni, mosogatni, takarítani, ő jár bevásárolni. Sokszor ő eteti meg a gyerkőcöt,büfizteti...Kiveszi mindenből a részét.

Persze emberfüggő. De rám való tekintettel(hogy ne legyek zombi) rengeteget segít.Persze emellett 4 műszakba jár dolgozni. Ő is és én is fáradtak vagyunk. Örülünk, ha alhatunk.

2013. jan. 16. 21:35
 17/31 anonim ***** válasza:
80%
Én ismerek ilyet is, olyat is. Sógorom pl. egy számítógépszervizben eladó, mindene a gép és imád játszani. Viszont mióta megszületett a kislánya, nincs rá igénye, hogy otthon játsszon (munkában meg nem lehet). Nagyon ritkán ül le egy kicsit játszani. Viszont kapásból 6 olyan férfit ismerek, aki szintén imádja a netes játékokat és a gyerekek érkezése semmit se változtatott rajtuk. Arra, hogy majd megváltozik, szerintem se szabad alapozni. Ha így nem kell, ne vállalj vele gyereket.
2013. jan. 16. 21:49
 18/31 anonim ***** válasza:
90%
Én is kockultam napi 10-12 órákat. Amióta megvan a gyerek még egy nyamvadt focimanagert se tudok vinni, nemhogy órákat játsszak. Nem mondom, hiányzik, de nem fogom a gép elől végignézni ahogy 4-edszer próbálja a feleségem álombaringatni a gyereket. Melós nagyon egy kisbaba, de az ember akarja is csinálni.
2013. jan. 16. 22:40
 19/31 QueenRavenna ***** válasza:
80%
Hiba lenne egy ilyen embernek szülni... Nem fog megváltozni, sőt a gyerek zavarná őt. Szörnyű függőség a sz.gépfüggőség, aki egyszer kocka lett, az nem sűrűn "gyógyul ki" ebből.
2013. jan. 16. 23:23
 20/31 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem megváltozni és megváltoztatni kell egymást, hanem olyat választani, aki alapjáraton megfelel az igényeinknek.

Nálunk a rend és egyensúly érdekében legtöbbször én mondok le dolgokról, és ez mindig is így volt és lesz is. A férjem zsebkéseket gyűjt, előttem is ezt tette és ő sem fog megváltozni, én meg nem is akarom megváltoztatni, és nincs a világon még egy dolog, a kislányunkat kivéve, amiért hálásabb lenne.

2013. jan. 16. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!