Tehetetlen vagyok. Senki segítségére nem számíthatok. Mit tehetnék, hogy megoldam?
Tudod nem mindig egyértelmű az emberek számára, hogy hogyan is segítsenek, vagy miként.
Talán pont az hiányzik, hogy megkérd.
Mégis mit veszíthetsz, ha megkéred? Legfeljebb nem megy el veled és akkor megkérsz mást.
Neked olyan igazi csajos logikád van. Ki nem mondanád mit szeretnél inkább várod, hogy a párod észrevegye a mártírhalálod. Rossz hírem van: a férfiak 78% képtelen kitalálni a dolgokat. Nekik egyértelmű szavak, tettek kellenek.
Ha megmondod, hogy szeretnél elmenni pszichiáterhez és az is szeretnéd, hogy ő veled legyen, akkor sanszos, hogy teljesül... de azt hiába is várod hogy ő magától rájöjjön a dogokra... 2 gyerek után meg már kinőhettél volna a mese korszakodból, mert tükörország nem létezik.
Ez egy olyan világ, ahol a gyengét eltiporják az erős meg fel tud állni segítség nélkül is.
egyébként bocsánat a az erős kifejezésért, de nem veszed észre, hogy amíg a tökéletes kapcsolatért küzdesz addig a gyerekeid szenvednek?
Ebben a kapcsolatban nem ketten vagytok, mert akkor ráérnél, itt barkóbázni a pároddal, max belefáradsz egyszer és elmész melegebb éghajlatra.
De annyira önző nem lehetsz a gyerekeiddel szemben, hogy ezt az állapotod hagyod elhatalmasodni magadon. Csak a gyerekek lelkét nyomorítod meg vele.
Igeni anya vagy és mint anya meg kell gyógyulnod, akár számíthatsz a párodra akár nem. Sőt ha nem számíthatsz rá még eggyel több ok, a gyógyulásra, ugyanis ha az apjuk megunja ezt a helyzete a gyerekek nuku támogatás nélkül kinn élnek a világban egy lelki sérült anyával akit gyerek fejjel nekik kell majd istápolniuk.
És tudom miről beszélek, mert az én anyám is hagyta magát belerokkani a dolgokba, apám meg lelépet, mert unta a banánt egy idő után, én meg 14 évesen gondoskodhattam az anyámról.
Igaz, hogy a pénzt nem én kerestem, de a csekkeket, számlákat és a hivatali ügyeket mind nekem kellett intézni meg anyám csak sírógörcsöt, ha ezekkel kellett foglalkoznia.
Ne tedd tönkre a gyerekedet. Kérlek. Szedd össze magad, az Ő kedvükért! Szükségük van rád! Nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!